Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uz dlouhodobe mam vetsinou podobny nazor na hru jsko Pavel. Jeste z dob kdy pusobil jinde a mene seriozne :)) ale tady fakt nevim. Mozna to je tim ze jsem chtel dalsi Nioh a tohle to neni. Mozna se zmenil Pavliv vkus ale me tohle zatim prijde takovy divny. Ne bkby ale divny. Ten OW to hrozne kazi. 

  • Typický příklad hry, za kterou je škoda dát peníze, protože si ji člověk zahraje za rok v PS Plus. Podobně "kvalitní" tituly tam končí celkem brzy.

  • Nevím co je český dětský web, ale ano na jiném českém webu (který má ale tak věkově obecenstvo 25+), kde to recenzoval člověk, který Souls hry hraje velice dobře a recenzoval snad všechny hry Team Ninja NIOH 1 počínaje a obvykle to všechno dohrává na platinu se o tom tedy také zrovna hezky nevyjadřoval. Půjčím si jeho citát: smutná 6.  

  • Nemám PS takže hru si určitě zatím nezahraju, přesto jsem tedy překvapený zde udělenou vysokou známkou, protože co jsem měl možnost číst a vidět, tak tahle hra rozhodně nedosahuje kvalit NIOH, NIOH 2 a sotva se blíží k Wo Long, který zde dostal známku 7. Škoda, že hru nerecenzoval či nemohl recenzovat Jan Slavík, který dělal NIOH 2 i Wo Long, protože by se to možná snáze porovnávalo.

    • MATYNIKY

      Známka je úplně v pohodě. V průměru ty osmičky sbírá všude.  Jenom na tom dětským českým wedu  to dostalo bídu 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit