Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klobouk dolů, takhle pěkný trailer jsem už dlouho neviděl... Naposledy v době prvního Medal of Honor... Stejná grafika, hudba, ale počkat, teď mi to tu ukazuje jiný datum...
    Možná chtělo sehnat místo hudebního skladatele pořádného filmečkáře, který by pomohl udělat video z roku 2012 a ne 2002...
    • jindra.veliky
      to je ten hnusnej unreal 3 engine kterej tu vsichni vychvalujou...uz v novym medal of honor byl dost hnusnej...peknou grafiku s nim mel jen unreal 3 *4*
      • Nevíš o čem mluvíš, to dokazuje už jenom to že žádný Unreal 3 neexistuje ale Unreal Tournament 3 který opravdu vypadal krásně....vlastně je to hezčí než většina dnešních enginů, protože Epic na něm dále pracuje, viz. : http://www.youtube.com/watch?v=RSXyztq_0uM
  • Ono inak už sa nejakú dobu pracuje na viacerých komunitných modoch, som zvedavý koľko z nich to dotiahne do konca. Ale sú medzi nimi zaujímavé vecičky, napr WW1 *5*
  • Přeju jim, aby se jim to povedlo stejně, jako datadisk k původní RO (ted si nevzpomenu, jak se jmenoval). Posunul hru taky o hodně dál.
  • od ty doby co vyslo BF3 sem na RO2 ani nesahnul.. vadi mi tam spousta veci, jako napr. nemoznost nastavit "hold to aim" a podobne.. ale musim rict ze z BF taky nejsem nijak extra odvarenej.. taky mi tam spouta veci vadi :(
    pokud modari budou moci zmodifikovat hru kompletne vidim to do budoucnosti jako vyhru pro RO2 protoze v BF3 zadny mody nikdy nebudou a za chvili to vetsinu lidi prestane bavit..
    • Mno srovnávat BF3 a RO2 podlemě moc nejde, vždyt je to každá uplně jinak koncipovaná hra...společný maj jenom střílení:)
    • ona je totiž škoda, že všichni chtějí ty malé mapy RO2 hrát v 64 lidech. Což je hloupost. Čím méně lidí, tim zajímavější a adrenalinovější osobní souboje. Ubylo hodně hráčů, na druhou stranu, zůstalo zdravé jádro. Snad si to němečtí BOH udrží i když kvalitnějších serverů se tam najde i víc. (Je skutečně diametrální rozdíl hrát klasický server, kam chodí náhodní hráči a nebo hrát na klanovém). A k takové zábavnosti se BF3 nepřiblíží...příliš arkádový (na mne = osobní názor)
      • Náhodou kdyby se sešlo 64 kvalitních hráčů tak by to bylo super :D
    • hlavne custom mapy jsou dulezity pro oziveni hry
      • SDK už je vonku, zodve mapky tiež, teraz to už bude pomaly pribúdať...
  • RO2 je moje největší herní zklamání. RO mod (kvůli kterému jsem si koupil UT2k3) byl úžasný, RO1 vynikající a RO2 příšerná:(
    • Paulcz
      no jo, všichni se těšej na mody a mapy atd. ale jak psal někdo na ofic fóru, CoD like hráči odešli k BF3, veteráni z jedničky to vzdali hned kvůli arkádovosti a hru nikdo nehraje (500 online večer). Když ještě vezmeme v potaz, že dělat mapu pro novej engine je mnohem náročnější tak ta hra je prostě mrtvá
  • Ze zvědavosti sem zase nainstaloval RO2, hra je teď skvěle hratelná ale bohužel sou servery skoro mrtvý..většina z nich je plná botů.
    • Odporúčam používať server browser integrovaný v Steame, na ktorom si môžeš krásne zobraziť servery, na ktorých nie sú žiadni boti *3*
    • To vubec neni pravda
      • Navic vznikaji dalsi nove mapy a bude toho cim dal vic.
  • jesusek
    Ten mód dělají tvůrci nebo komunita? A bude to SP nebo MP?
    • nechápu ty mínusy. To tady nikoho nebavil MoH Alied Assault? Z videa na mne úplně dýchla atmosféra a hned bych si zahrál. Asijský válčiště je hodně atraktivní.

Jen jsem zvědavý, jak bude vykompenzována nevýhoda zbraní, kdy japonci nemají čím američanům konkurovat. (klasická puška vs. poloautomatika)
      • Spíš MoH Pacific :)
    • DarkHawk
      Rising Storm dělají vyvojáři z Tripwire.
      Red Orchestra je odjakživa MP hra. SP tam sice je, ale je to jen taková příprava na MP, tak jako to bylo kdysi v Battlefieldu 1945 atd. Žádnou plnohodnotou kampan nečekej. A u Rising Storm tam nejspíš SP nebude vůbec.
      • jesusek
        Jo, RO2 mám doma a ten singl je tam fakt navíc. A i když jsem rád, že tohle teda bude MP, tak by se mohl objevit i nějaký povedený SP mod. *4*
        • DarkHawk
          To jo povedený SP mod bych taky uvítal.
          • Je to jediný opravdu realistický FPSko takže by si to kampaň rozhodně zasloužilo.
  • To bude jako datadisk, nebo bezplatné DLC?
    • jindra.veliky
      http://www.taksitokurvavygoogluj.cz/
      • AkA_AnarKy
        www.youtube.com/watch?v=dISKvZetkQI
  • Video funguje, RO je výborná hra, no ale tohle video je vyloženě tragédie.
    • Přesně, jedno z nejzbytečnějších videií za poslední dobu.
  • To video vám momentálne nejde.

Ale hlavne nech to už vydajú, kým sme mladí *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit