Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Road Rash byla skvělá sranda, u které jsem taky strávil hodně času, ale tohle mi příjde dost jinak naladěné. Jednak v Road Rash nebyla žádná krev, ani umírání - prostě jen pády a pak jste museli hledat svou mašinu, tím ta hra byla taky dost komická... Tou krví tady to podle mě podělali, už to není takové groteskní... Jo a hlavně tam nejsou Soundgarden a nadupané filmečky *1*
  • A teď třeba ještě takovej novej Rollcage nebo Wipeout pro PC.... *16*
    • za Whipeout pokracovani na Pc bych se vubec nezlobil..

Kazdopadne tohle vypada hur jak Road Rash tenkrat :D
  • Road Rash byla jedna z prvnich her na 3DO, husta grafika a pomerne zabavne... Je fajn, ze se najdou lide, kteri nezapominaji na stare hry... na atmosferu i obtiznost a snazi se oprasit recepty jak zaujmout hrace.
  • A já si celý ty roky říkal kdy už někdo udělá pokračování.
  • deridon
    Road Rash na N64 byla neskutečně zábavná hra
    • takovy fory, mrk jsem na youtube a vypada stejne zabavne jako ty jejich stroje, jako sraz mopedistu *6*
      • představ si, že tam ty mopedy byly i doopravdy a byla s nima asi největší zábava...
  • Inquisitor
    Road Rush pařba jak sviň. S bratrancem jsme u toho smrděli celý dny :)
    • davidBray
      kultovka! :)
    • ze smrdeli :DDDDDDDDDDDDDDDDDD to je dobre :D
    • Jo jako.
  • Road Rash to prostě nebude. O tom žádná. Ale beru i alternativu, konečně to někoho napadlo. Sám jsem na RR čekal stejně, jako na D3 (ať už má na to kdokoliv jakýkoliv názor).
    http://www.youtube.com/watch?v=tvHz2u-33Y4 Tohle videjko vypadá podobně, a před těmi několika lety mě lehce nabudilo. Je to sice render scéna, a žerou mě drobnosti jako přidávání plynu když je ruka z rukojeti pryč, a kdesi cosi, ale funguje to na stejném principu, to je podstatné. Uploader se tam i nějak zmiňuje o kickstarteru, tak je možné, že je v tom ta samá osoba.
    Na road redemtpion se mě nelíbí vůbec offroad vložka, a chybí tomu větší "speed", ale díky možnosti modů do budoucna GJ.
    "Hezká, šovinistická, pořád vtipná... :)" to bezvadně vystihuje, a nemůžu nic jiného než plně souhlasit. *5*
    • jo, tak ten render ve mne tenkrat taky vzbudil jisty nadeje, ale nic vic z toho asi nakonec nebylo?
  • ACH MŮJ BOŽE, když si vybavím Road Rash... A tohle vypadá... no jako Road Rash! Ehm, kde že chcou ty prachy?
  • tak tohle jooo, všemi deseti... Road Rash byla parádní hra, těch hodin, co jsem u toho strávil... snad se to podaří *4*
    • no prave, road rash me hodne bavil, to jsem konzolistum tenkrat i zavidel, nez to portli na pc *14*
  • sem s tim, konec pseudosimulatorum, nepokrytou arcadu beru *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit