Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • grafika pecka, pokial je to full v engine... inak meh

• Izmæl

Neznalí data vydání by si díky vám mohli myslet, že hra vychází 26. května už tohohle roku. 🫠

• Hrozna nuda, tohle nekdo bude kupovat jo? :D

• Popis postav podle odstavců ve článku zní nudně. Oproti Trevorovi, a dokonce i Nikovi, na mě působí strašně "ploše". 

Snad to v reálu nebude taková bída až to vyjde, uvidime do jake míry se projeví odchod Dana Housera.

• Derp_1337

Tak trailery a nějaké informace o hře pro novináře by neměly ukazovat spoilery. Věřím, že hra určitě bude mít v sobě nějaké překvapení.

• hezke cutsceny zajima me spis gameplay nebudu lhat 

• Veskoslav

Jako upřímně že bych si z toho nějak sedl na zadek a řekl: "Wau, štve mě, že PC tak 2028."

Přijde mi to spíše jako kdyby se člověk díval na dokument ze současných USA. Už chybí jenom Pomeranč a máme to komplet.

• Inquisitor

Chybí mi tam rasová diverzita. Černoši, hispánci a běloch nikde.

• Jevo83

To sa da interpretovat aj tak, ze hra o kriminale - a beloch nikde😁 kto chce psa bit, palicu si najde

Mne sa ten trailer velmi paci, pripomina mi to serial Wire... naviac s tou lovestory trafili podla mna do cierneho, predpovedam tomu masivny uspech😁

Len by potesil aspon trochu menej arkadovy jazdny model aut, v gta5 to bolo este arkadovejsie ako forza alebo need for speed, ked som mal pocit, ze auto dokaze urobit v 200km rychlosti okamzitu pravouhlu zakrutu bez smyku......

• "To sa da interpretovat aj tak, ze hra o kriminale - a beloch nikde😁 kto chce psa bit, palicu si najde"

Jj. Myslíš jak když novýho Snajpa udělali černýho a hned se to dá vnímat, jak nebude ok když bude učit "defense against dart arts"? :-D

• Jevo83

No ved presne, ked sa odviazes, tak tychto nuans najdes nekonecno....:)  

Vzdy je dolezity kontext - vsetci pozname realie ale aj klise americkej kriminality z dokumentov, akcnych filmov z 90tych rokov, sprav a dokumentov z YT.... a GTA nerobi nic nasilu a naviac

Ani v RDR2 nas nepohorsovalo, ze indiani nemaju k dispozicii svetelne mece, lebo inac je ich boj voci bielemu kolonizatorovi diskriminacny... kontext sedel

• twicer

No vidíš a já bych to u té forzy a gta řekl zrovna naopak.

• Jevo83

Akoze gta5 ma realistickejsi model ako forza a nfs?😱 rozumiem, ze sa tu bavime v zasade v rovine, ci ma silnejsie kuzla Gandalf alebo Harry Potter, ale aj tak by som si dovolil opatrne nesuhlasit....😁

• twicer

Bylo by to na delší diskutování, taky sejde zda se bavíme o závodění na okruhu v motorsportu, nebo otevřené mapě v horizonu.

Dle mého, rozdíly jízdních vlastností mezi jednotlivými auty mají v gta větší škálu a závod je více nepředvídatelný. Ve forze se standartně jezdí ve vláčku, kde je předem určeno pár vozů které jedou ostřeji na prvních místech.

Samozřejmě forzy jsou celkově lepší závodní hry (nečekaně), původní reakce narážela spíš na to, že v gta projedeš zatáčku ve 200 a že je na tom forza nebo nfs lépe, sčímž nesouhlasím.

• cms.jakub-malcharek

Kromě jedné hlavní postavy a dvou dalších, chce to koukat pořádně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit