Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar

    Do ETS se nějak nemůžu dostat kvůli grafice... tak uvidíme jak bude vypadat tohle.

    • medveddd

      Cca rok zpátky předělali lighting a podle mě to tomu dost pomohlo, hele! :)

      https://youtu.be/glv8ONotnKM

  • Jarisko84

    Chcelo by to online svet kde budu 100vky hracov jazdit po tej istej mape... atd...

  • Čechům sice fandím a něco málo jsem odjezdil a bavilo mě to, ale konkurenci by si zasloužili.

    Mnoho věcí už velice zastaralo a občas jsem si říkal jestli hraju hru z 2022 a nejenom po grafické stránce ale na té to vidím nejvíce.

    Konkurence se mi vcelku líbí tak se necháme překvapit.

    • Itami

      No hru z roku 2022 určitě nehrajete. Uvědomte si, že v případě ETS jde o základ z roku 2012, ATS je o čtyři roky mladší. 


      A ano, je to na grafice znát. Ano, v té době to rozhodně nebylo špatné (z mého pohledu to není zase tak špatné ani teď), ale mám obavu, zda časem vývojáři díky tomu nenarazí na určité hranice, co jim hra ještě dovolí a co už ne.

      Jistě, různá DLC mohou hru vylepšit atd., ale stále ten základ tam prostě bude. A z hlediska her je deset let už celkem dost.

      • mi ani tak nevadila postarsi grafika jako prachsproste nastavovani kase "zvetsenim" mapy kde proste zakazka co ji clovek jel HERNI hodinu najednou trva dve... naopak bych tam pridal casual mod (kde by ta nejdelsi zakazka trvala realne par minut) pro normalni lidi co se chtej pobavit u HRY a ne si hrat na kamionaky pro ty klidne at tam je mod 1:1 a jezdi si tam jednu zakazku nekolik dni jak v realu....

        • Itami

          Vidíte, to jsem kupříkladu ani nepostřehl. Zrovna tohle nějak považuji za celkem vyvážené. 


          A nezlobte se, ale casual mod, kde by ta nejdelší zakázka trvala reálně pár minut? Ano, u hry se má člověk pobavit, ale taky hra má představovat určitou výzvu. Momentálně mám pocit že měřítko mapy je 1:20.......neboli to co v reálu by jste jel dvacet minut, tady pojedete minutu. Nejdelší zakázka trvá zhruba myslím kolem tří hodin reálného času

          To co navrhujete, aby nejdelší zakázka trvala pár minut, mi přijde zvláštní. To by vyžadovalo měřítko mapy 1:200. Pro srovnání, v současnosti jedete myslím Praha - Brno kolem deseti minut reálného času? U vašeho návrhu by jste to jel minutu. To se nezlobte, ale to by opravdu nebyla už hra. 

    • Jak hra nemá pořádnou konkurenci, tak to většinou jde do kytek. Nulový posun a dojení DLC. Doufám, že The Sims bude následovat Sim City. Je hromada dalších her žánrů, které stagnují díky absenci konkurence.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit