Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj,hraju na světě 2 a jsem v alianci Legie_vyvolených,pokud by někdo chtěl tak mě může napsat.Podmínka ke vstupu k nám je do 500 místa v žebříčku.
  • Ahoj,pokud máte volno v alianci tak mi prosím pošlete pozvánku.Díky.
  • Hraju na World 36 (europe), vemete mě někdo do aliance? Muj nick je Kkouba99. Díky
  • Je nekde ofiko navod, nebo aspon nejake informace o hre?
  • IE 8 nepodporováno FF 10 hází chyby se skriptama.Přestává se mi to líbit.Přes FF snad jsem přihlášený cca..15 minut a pak stejně prohlížeč padne.Vážený týme,polibte mi p r d e l EA
  • Ahoj invite me do aliance pls, jmeno Glad44
  • Tak jsem poprve ziskal vice nez tisic RP (1110, abych byl presny) za jeden utok - na jeden zatah jsem vybilil kemp lvl 7. Takze podle me jakmile zcnou byt misto kempu outposty, bude to podle me v radech tisicu a jestli to pujde jeste dal, myslim, ze MCV jde do dvou tydnu ziskat.
    Ale proc by to clovek delal, kdyz za stejnou cenu muze zabezpecit obranu a koupit do utoku jednotky, ktere vsem vytrou zrak
  • Chvapci FF mě píše:Skript na této stránce je buď zaneprázdněn nebo přestal reagovat. Nyní můžete skript ukončit nebo počkat, zda se dokončí sám.

Skript: http://prodgame03.alliances.commandandconquer.com/11//346061/script/loader.js:4725

Co s tím..
    • Zatím netuším.Tento problém mám ve Firefoxu také.bohužel nevím čím to muže být.V Exploreru mi to šlape v pohodě,ale radši bych to valil v FF.Takže budu taky rád za každou radu.
  • leckie
    Nikdy jsem takovýhle typ her nemusel, ale pokud se jedná o C&C, nezaváhal jsem a jsem ve hře *1* Frozovel: Napsal jsem ti o alianci, snad mě přijmeš, třeba si navzájem pomůžem ;-)
    • Mam založenou Allianci a je nas tu už docela hodně čechu či slováků :-) Kdo by chtěl ad napíše sem XD
      • glad44 pls invite
      • nick: FrostedBurner , taky mě můžeš přidat =)
      • TEŽ mam zajem se PŘIDAT do tvoji aliance muj NICK JE LUKWOD
      • prosím přizvi mě taky...sem sice v alianci ale sme tam jen čtyři bo kolik...nick: fildabecks
        předem díky..:))
      • leckie
        Tak mě přizvi - nick: Leckie7486
  • Kto si ma prida do Alliancie? Meno Muraddin ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit