Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stephano

    Na Zeldu mám i ovladač :) HORI RAP jsem zatím zkoušel na Na MK 11 a super. A jinak, i samotní Japonci to často nazývají keyboard for Swich. Ten design se mi líbí, ale je fakt, že druhý analog by neškodil. Už jsem se koukat na net a je toho hafo. Určitě si koupím knipl třeba k Elite Dangerous. :)

    • 0011

      Chápu že když píšeš analog myslíš obecně páčka, jenže tahle páčka má v sobě mikroswitche=není analogová,  je to stejnéjako kdybys tam měl klasická tlačítka z klávesnice,  což také některé arcade sticks mají místo páčky. Pokud má ovladač 2 páky, tak má i 2 sady tlačítek a je to ovladač pro 2 hráče se samostatnými okruhy pro každého a je to velké a drahé, jasně všechno se dá předělat, můžeš si koupit i analogové páky, ale to už se vyplatí postavit si od začátku vlastní ovladač, použít pcb z třeba levného gamepadu kompatibilní se switchem, napájet drátky k tlačítkům a páčkám umístěným kam chceš, ale sám bych se s tím nepatlal. Stejně bys nakonec zjistil, že se na tom ta Zelda hraje špatně páč máš ruce daleko a vysoko od tlačítek. Na bojovky ale neznám lepší ovladač, akorát pokud hraješ třeba Street Fighter, kde jsou na komba potřeba obloučky tak bych tam ten RG vyměnil, je to kus plastu za pár kaček z Číny, nebo u někoho vytisknout na 3D tiskárně.

      • Stephano

        Díky za dobré poznatky. :)

  • Stephano

    Bojovky mám rád, od mala miluji box díky Rockymu a olympiádě. Ale jsem taky vybíravý. Kromě  nového MK určitě vyzkouším tohle. Konečně to vypadá na pořádky box na PC.  A Punch Club 2 vypadá taky dost dobře. :) ♥

    https://store.steampowered.com/app/1451190/Undisputed/

    Budu rád, když to někdy bude v gamesplayi. Já to zkusím na klávesnici pro Switch, která je na bojovky jako stvořená. Zkusím pak vyladit nastavení a třeba na tom půjde hezky Splatoon 3 nebo Zelda.

    https://www.youtube.com/watch?v=zKiNFzVlcsU

     

    • 0011

      Teda říkat arcade stick klávesnice slyším fakt poprvé 😂 HORI RAP pro V mám, bohužel se Hori zasekli v 70. letech protože mají čtvercový restrictor gate místo oktagonálního, sám si to chci modifikovat ale už na ní moc nehraju. Jinak absolutně zapomeň na to, že si na tom zahraješ něco jiného než bojovky nebo 2D plošinovky, takže jestli nejsi opravdu fanatik co potřebuje jednoúčelový ovladač tak bych si nákup rozmyslel. Zeldu si na tom zahraješ možná Awakening, ale BOTW a TOTK ti nebudou ani registrovat ovladač, páč má jen jednu, a to navíc ne analogovou páčku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit