Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jazz
    Fuj, japonci nebo co to je
  • lol dota2 odlozena na rok 1012 a beta pouze pro beta testery, WTF?!
    • tak to už má 1000 a jeden rok zpoždění :D
      • *2012 :D
  • Mastný a hubený nerdi, haha
    • Chomaco
      Tak prece tam nedaj nakych šampoonu co to nevedej.. na druhou stranu nake prsate blondinky by taky nevadili
  • Vsetko je v poriadku....len ten Cranich je ultra deb1l. Skoda,ze do nasej dota topky sa dostala aj tato napodobenina opice s mrtvym mozgom.
  • no, ten co mluví vypadá normálně, ale zbytek, to je výstaviště *1*
  • tak a prehrali ;)
    • pan_Revoluce
      Hmm... měli tam jeden pěkný moment, ale jinak nic moc :(
  • No a sou venku. Škoda.
  • CSR dotoho!!!!
  • Amylee.Anderson
    Narozdíl od fotbalu a podobných chujovin, tady ráda pronesu větu "Nakopejte jim prdele, kluci!" :)
    • Pozor pozor, proč má být fotbal "chujovina"? Vždyť je to nejoblíbenější sport na světě, který sdružuje stovky miliónů lidí a přináší jim nejen zábavu u televize a na tribuně, nýbrž i trochu pohybu a kreativity na plácku před barákem :-) Tomu já říkám sociální kontakt, jak má být, ne ty pseudoradovánky na fejsbůku...

Pokud myslíš herní fotbal, stejně nevidím důvod, proč to urážet...
      • Priznajme si, že slušné percento ľudí to s tým futbalom mierne preháňa. Futbal je akurát tak dobrý biznis, ale keď sa na to pozerám, tak tam vidím viac hádzanie sa o zem ako futbal : )
      • Amylee.Anderson
        Nojo, ale když pak vidíš ty primityvy, co na celej barák ječej a mužou se z toho zdělat, tak toho máš spíš tak akorát dost... Nemluvě o tom, co někteří předváděj na stadionech, dělaj bordel a podobně. Nebo když vidíš, jak někteří fotbalisti jsou namyšlení, sebevědomí a celej život je pro ně Amerika. Já nevim, jsem spíš na věci, co se týkají rozumu, než těla... Co hlava to názor :)
      • JohnyTheZik
        po dlouhy dobe chytrej komentar na sport :).. ja teda fotbal taky moc nemusim, preferuju hokej, ale nicmene nemyslim si, ze by to byla chujovina :)..
        • Hokej mám rád hned po fotbalu, kdysi dokonce radši :-) A ten text pro něj platí též, i když pravda je, že by si zasloužil větší fanouškovskou základnu napříč světem (lepší se to)...
  • Ethy
    A neni to uz upnuty nekde na youtube ? Rad bych to hodil na Facebook vsem tem mejm anti-gaming puritanum :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit