Přejít na výpis diskuzí
Rozhovor s SGC o miliónovém turnaji v Dota 2
18.8.2011 | Redakce Games.cz
39 příspěvků
-
Fuj, japonci nebo co to je
-
lol dota2 odlozena na rok 1012 a beta pouze pro beta testery, WTF?!
-
-
tak to už má 1000 a jeden rok zpoždění :D
-
-
*2012 :D
-
-
-
Mastný a hubený nerdi, haha
-
-
Tak prece tam nedaj nakych šampoonu co to nevedej.. na druhou stranu nake prsate blondinky by taky nevadili
-
-
Vsetko je v poriadku....len ten Cranich je ultra deb1l. Skoda,ze do nasej dota topky sa dostala aj tato napodobenina opice s mrtvym mozgom.
-
no, ten co mluví vypadá normálně, ale zbytek, to je výstaviště *1*
-
tak a prehrali ;)
-
-
Hmm... měli tam jeden pěkný moment, ale jinak nic moc :(
-
-
No a sou venku. Škoda.
-
CSR dotoho!!!!
-
Narozdíl od fotbalu a podobných chujovin, tady ráda pronesu větu "Nakopejte jim prdele, kluci!" :)
-
-
Pozor pozor, proč má být fotbal "chujovina"? Vždyť je to nejoblíbenější sport na světě, který sdružuje stovky miliónů lidí a přináší jim nejen zábavu u televize a na tribuně, nýbrž i trochu pohybu a kreativity na plácku před barákem :-) Tomu já říkám sociální kontakt, jak má být, ne ty pseudoradovánky na fejsbůku...
Pokud myslíš herní fotbal, stejně nevidím důvod, proč to urážet... -
-
Priznajme si, že slušné percento ľudí to s tým futbalom mierne preháňa. Futbal je akurát tak dobrý biznis, ale keď sa na to pozerám, tak tam vidím viac hádzanie sa o zem ako futbal : )
-
Nojo, ale když pak vidíš ty primityvy, co na celej barák ječej a mužou se z toho zdělat, tak toho máš spíš tak akorát dost... Nemluvě o tom, co někteří předváděj na stadionech, dělaj bordel a podobně. Nebo když vidíš, jak někteří fotbalisti jsou namyšlení, sebevědomí a celej život je pro ně Amerika. Já nevim, jsem spíš na věci, co se týkají rozumu, než těla... Co hlava to názor :)
-
-
po dlouhy dobe chytrej komentar na sport :).. ja teda fotbal taky moc nemusim, preferuju hokej, ale nicmene nemyslim si, ze by to byla chujovina :)..
-
-
Hokej mám rád hned po fotbalu, kdysi dokonce radši :-) A ten text pro něj platí též, i když pravda je, že by si zasloužil větší fanouškovskou základnu napříč světem (lepší se to)...
-
-
-
-
A neni to uz upnuty nekde na youtube ? Rad bych to hodil na Facebook vsem tem mejm anti-gaming puritanum :D