Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • docela bych si to zkusil.. nejaky mp demo pro normalni lidi na pc asi nebude, co?
  • tak jsem se celkem tešil ale tohle ne není nic pro mě ...at si to konzolisti užijou (nic ve zlém) *3*
  • Jak zde bylo zmíněno že long range je 60-80 metrů tak se vůbec nedivím že to oceňujou, v red orchestře je to skoro nadlidskej čin...
  • Hm, taky sem v betě, ale v pořadí *15*
  • Tato hra měla a možná ještě má jistý potenciál být hrou s koulema, ale na kolena to absolutně sráží prezentované gameplaye předváděné na konzolích. To pomocné zaměřování je na gamepadu otřesné, a dalo by se podotknout, že to hraničí s herním shitem jako je FarCry3, který mě utvrdil v tom, že kvalitní hry nebudou jen tak vycházet a že vydavatelům o to ani nejde. Avšak prezentované video je z MP, které nic neříká o AI. Ale vzhledem k tomu, že se jedná o multiplatformu, tak to bude stát za prd vzhledem k hardware, potažmo k interface.
  • Co to je za Call of Duty? No nic, popojedem...
  • Alex81
    Mě vždy fascinuje, jak to s těma gamepadama válej. Já mám ve FPS (na PS3) problém i se singlem, kde je nepřítel pomalejší než šnek na sedativech.
  • Keyz
    Sranda jak v mnoha FPS znamená Long Range=60-80 Metrů :)
    • praseek
      Naštěstí to existují vojenské simulátory pro zelené mozky, v čele s dítky Bohemia Interactive. Díky Bohu za ně *14*
      • No jako souhlasim, ale pro me je treba hrat armu2 utrpeni - z hlediska toho ze mam plnou klavesnici a i tak bych potreboval este pulku jedny klavesnice navic... A taky treba spatne snasim simulatorovskou strohost charakteru a pribehu. Z tohohle hlediska je to tak strasne odflaknunty az hamba. Jako by se tim nechteli nebo snad az neumeli zabejvat. ( napriklad voice acting delanej programatorama bez jakyho koli hereckyho nadani to sorry ale to je hnus )

Bugy nepocitaje

Takze bohemia umi rozhlehly lokace a fotorealistickou grafiku, ale v oblastech zvuku animaci a techdle dalsich "stavnatejch" vecei, proste zustala nekde u Operation flashpoint1. Coz treba ten BF3 ma excelentni. kdyz tam vystrelis z brokovnice proste to pusobi dobre.

Sou to dva extremy... Ja osobne bych byl nejstastnejsi kdyby vysla hra ktera by balancovala nekde mezi BF3 a ARMA2. Privetivejsi ovladani a pastva pro oci a usi, kdy game balanc bych videl nekde okolo Ghost Recon 1. To by byla idealni hra pro me =D
        • Hairy_Ass
          SP v ARMA 2 stojí za prd, o tom žádná. Ale mulťák s lidma, co jsou ochotní hrát tak trochu "role playing" je hned o něčem jiném (i s přihlédnutím všudypřítomných bugů) - doporučuji se mrknout na nějaká ARMA videa od BohemiaGamingCast http://www.youtube.com/user/BohemiaGamingCast?feature=g-u-u
        • To, že něco působí dobře, ještě neznamená, že to působí realisticky.
    • nikdo by nechtel hrat na tak velkych mapach ...blbost :D skoro kazdy by chtel hrat na takovych mapach ale jak si to vyvojare nenapadne :D
      • Mam obavu ze rozlehle mapy jsou na vymreni uz i u Battlelfieldu, moc bych za to nedal ze v BF4 uz jich bude jako safranu. *10*
        • tak jistou nadeji na rozsahlejsi mapy v BF4 prinesou nextgen konzole .. nedelam si iluze, ze to v pripade BF3 je jen dusledek slabeho vykonu konzoli, ale urcitou roli na tom sehral ... uvidime
      • Proc si ti tupci neco takoveho vubec mysli ? Duvod je jednoduchy. Asi se podivali na COD ... hraje to hodne lidi, a jsou tam male mapy. :)
      • Divotvurce
        To spíš kravaťáky nenapadne.
    • nojo :) hold se v ramci "jses fakt dobrej" pocitu ve hrach jedna nula skrta :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit