Přejít na výpis diskuzí
Rozšíření Marksmen pro Arma 3 je především o lepším pocitu z pěchotního boje
9.4.2015 | Aleš Smutný
23 příspěvků
-
Supr, sice už díky modum mám ve hře skoro vše co potřebuji, ale pár DLCček vždy potěší
-
Ahoj Aleši! Rozšíření Marksmen pro Arma 3 není o lepším pocitu z pěchotního boje. Rozšíření jen zlepšuje pocit z pěchotního boje. Pokud to není příběhové DLC, tak není "o ničem". Neboj se otevřít cestu tomu lepšímu, citlivějšímu novináři ve svém nitru.
-
S pořízením nove GK plánují jít i do Army ale uvítal bych kdyby mi někdo zasvěcený mohl říct zda je singl o pěchotních bojích nebo je pro jeho dohrání nutné také s něčím létat? Já sem na to prostě levej tak bych rád věděl jak se věci mají, předem díky.
-
-
Kampaň je v podstatě celá o pěším boji. I pozemní vozidla jsou ovládána AI.
-
-
Nejpodstatnejsi ano, nicmene prave tyhle fratury uz byly v hodne hrach videt jiz davno. A zrovna animace kamery pri vystrelu, nebo tracovani kolizi, ci snaping bodu ke kolizi a pozdejsi rotece neni nic svetobornyho...
-
-
Jmenuj dvě hry, ve které jde opříd zbraň o jakýkoli objekt (včetně neoficiálního obsahu) bez nutnosti naskriptování konkrétní pozice.
-
-
Red orchestry, Insurgency a samozrejme A.C.E pro Arma II
-
-
V red orchestrel je to možné jen u předem připravených zídek, navíc postrádá možnost přidání vlastních objektů do hry. V A3 je nyní možný zapřít zbraň o jakýkoli hmotný objek, počínaje zidkou, přez náhrobek až po kameny. To co zvlál ACE bylo jen to, že ti zvýšil stabilitu zbraně, nezávisle na tom, jestli jsi měl tšlo nad hlubokou propastí. Oproti tomu, algoritmus rozhodujcí o monosti zapření zbraně v A3 skanuje a mapuje terén před hráčem v reálném čase a rozhoduje, zda je před tebou dost místa a dostatečnšě velký objekt pro zapření. Bohužel Insurgency neznám a ani nikdy nehrál, takže ti nemohu odporovat....
-
-
-
-
BIS není EU. Vylepšení funkčnosti je vždy pro všechny, zda peníze dostanete zbraně a mise.
A tahle vylepšení jsou možná nejpodstatnější od Army 2. -
Jsem zvědavej, kdo si bude první stěžovat, že za koupi dostane jen těch 7 zbraní, když to ostatní je zdarma i pro ty co si to nekoupí *1*
(Někdo už tu mluví o EA - no comment *7*) -
Tak určitě si zaplatím za to, že si ve vojenském simulátoru mohu zbraň opřít o zeď.
-
-
Jsem trotl, už to vidím. Hanba mi!
-
Zvuky, zapírání a kupa dalších změn je formou patche. To mají všichni ať si to koupí, nebo ne. Kdo chce koupí si pouze ty zbraně. Každopádně se jim povedli to se jim upřít nedá a pokud za to někdo dá ty prachy, nebo ne je jeho věc.
-
tato "featura" je zdarma
-
-
Aneb jak se z bohemky stala česka EA
-
-
DLC do Army má na rozdíl od těch od EA takovou zajímavou vlastnost... všechny úpravy herních mechanik jsou zdarma a když se přidávají nové jednotky nebo zbraně, tak je tam má i ten, kdo DLC nekoupil - sice jen s hnusnými texturami v nízkém rozlišení, ale nehrozí, že by bylo nutné DLC kupovat jen proto, aby šlo hrát s někým, kdo ho má.
-
-
V ArmA 3 je omezení jiného rázu - člověk tak má k dispozici vše ve stejné kvalitě, jako ostatní, pokud sedí např. jako pasažér. Při pilotáži helikoptér z DLC však má efekt z hlavního menu, a nesmí do ní znovu nasednout (což je možné obejít patnácti vteřinami, a dvouřádkovým skriptem)
Jak se toto omezení projevuje v DLC Marksmen nevím, neměl jsem příležitost si jej zatím zahrát, ačkoliv jej vlastním.
-
-
eeeeeeeeeeeej krásne si to vystihol, moj slovanský brát
-
Všechny updaty platformy jsou zdarma pro všechny. Platíš za pár zbraní (které snad žádná komunita snad ani nepoužije - slyším pořád, všichni nenávidí moderní zasazení hry), dvě optiky (opět, asi nejlepší, a zcela jistě má nejoblíbenější optika, RCO, je již v základní hře od dob Alfy) a podporu dalšího vývoje. Což se mi zdá férové, vzhledem k faktu, že ve třetím díle se již nejedná o pouhé převlékání celé hry do nového kabátku s pár vylepšeními. Hraji již od Operace Flashpoint, a mohu říct, že ve třetí ArmA je asi nejvíce úprav a nových featur od dob právě legendárního Flashpointu.
-
-
Uvodni obrazek me docela zmatl. Zatim nejlepsi DLC a skvely update nejslabsi stranky hry - zvuku.
-
-
No zrovna Arma 3 má nejmodernější zvukový engine se simulací pohybu, odrazu a deformaci zvukových vln. Jediné co se dá na něm vylepšit je databanka zvuků. Kdy bohemka nemá peníze na pronájem opravdové techniky a strávení s ní několika let při nahrávání zvuků.
-
what? nejslabsi stranky hry - zvuku? wh.. w.... h.. WHAT? dej si facku nebo to neposlouchej na chrastitkach.
-
-
Mas stesti, ze moderatori asi jste spi.
-
-