Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • feanor

najprv som sa potesil ze po dlhej dobe idu vydat pokracovanie disciples ale pri pozerani toho videa akoby som pozeral na nejaku uplne inu neznamu hru, navyse to video je totalny grc

screeny na steame tiez nic moc, disciples III vyzeralo lepsie a hrady ani nehovorim... uvidime ako na tom bude hratelnost

• Derp_1337

To si jako vážně stěžuješ na nějaké cinematické video?? LOL

I původní cinematické trailery na Dragon Age Origins toho neměli moc společného se skutečným gameplay. Počkej si na skutečné gameplay videa.

• malachi

predchodcov mám stále v poličke😀..tak zvedavý som....aj ked tie postavy vo videu vyzerajú nejak...divne😯

• KrPa

ja mel za to, ze disciples byla tahova strategie s rpg prvky! a ono to je rpg??

• Derp_1337

Jo, autor napsal trochu nepřesné informace.

1. a 2. díl byly vskutku strategie (i recenze na Games to označila za tahovou strategii), ale už u 3. dílu se začalo mluvit o tzv. "turn-based strategy RPG" žánru.

Ačkoliv označit celou sérii za "RPG s tahovým soubojem" je přehnané, tak postupný vývoj série Disciples z "tahové strategie" na "strategické RPG s tahovým soubojem" je nepopíratelný.

• Na STEAMu už je pár obrázků ze hry :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit