Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nějaké info k tomu, kdy Microsoft přestane konečně klamat spotřebitele a přejmenuje AoE (všechny) na "NOT-SO-DEFINITIVE EDITION"?

    • Jevo83

      Teraz sa stazujes na to, ze tie hry dostavaju novy a novy obsah, ci co konkretne je problem? Microsoft urobil to, v co som ja ako fanusik serie nedufal ani v najodvaznejsich snoch... 

      Stazovat sa ludia dokazu uz ozaj na vsetko😯

      • tohle mi vadí i u Ubi, už jsem několikrát málem koupil Anno 1800, ale jejich "kompletní" edice nikdy není kompletní. Zatím se vždy vytasili s novým season passem, který následně do kompletní edice po nějakém čase přidávají, ale už ne těm, kdo si to koupil dříve. Už to takhle udělali myslím 3x.

        Třeba Hitman měl kompletní edici, která zahrnovala i budoucí obsah. To, že si mám kupovat kompletní edici několikrát, protože není kompletní mi přijde minimálně zavádějící a vyčůrané.

        AoE už jsem taky přestal podporovat, po té co vydali remaster remasteru, tak se mi to už znovu kupovat nechtělo a pak začali vydávat DLC po pár národech. Přijde mi to strašně prvoplánové. Jak vidím hru s milionem malých DLC, tak pokud to nemá rozumnou komplet edici, tak tohle podporovat nechci.


      • Reeki

        Je to holt další trol, který chce být viděn, bych jeho zcestný příspěvek nebral vůbec v potaz 

        • Jediný kdo tu trolí je tak leda Microsoft. Když ti za 20€ prodá DEFINITIVNÍ EDICI ale abys měl k dispozici definitivně všechen obsah, musíš vysolit dalších 40€ za DLCčka. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit