Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stejně je to boj s větrnými mlýny/hydrou. Pokud vím, tak legislativa USA emulaci zařízení jako takovou nezakazuje, tudíž nevím na základě čeho se snaží Nintendo zastrašovat.

Krom toho, i zmíněné Yuzu má dnes min. 2 forky Suyu a Torzu.
    Ryuujin se dodnes dá stáhnout z dalších míst, takže se i o jeho fork nebojím. 

A pak je tu ještě další emulátor Switche - Sudachi

• frank.horigan

Yuzu se dá taky stáhnout vcelku normálně, jen prostě nevycházejí nové verze. 

• bodmrazu

Hehe, proc je Adam na titulce? ;-) Myslel jsem ze to psal, ale ne Sarka.

• frank.horigan

Asi má rád Switch, ale už to prostě nemůže napsat on :)

Říká se tomu ilustrační foto. Furt lepší než by se tam s tím prsila Amouranth

• Derp_1337

Když už jsi to teda načal... 

No většina chlapů by preferovala Amouranth, ale jestli se rád koukáš na Adama, tak proti gustu, žádný dišputát. 😉

• frank.horigan

""No většina chlapů by preferovala Amouranth,""

To je celý problém celé Amouranth, koukáš se na ní, ne na hraní hry. O hraní/streamování prostě vůbec nejde.

To už si rovnou zapni freevideo a pak se prostě vrať k normálnímu srtreamerovi. 

• Derp_1337

Hele, stream Amouranth jsem v životě neviděl. O Amouranth jsem jenom slyšel z článků na Profigamers. Je to partnerská stránka Games a občas na Games byly odkazy na PG.

Opravdu nemám potřebu na ni koukat. Ale když už jsi tu Amouranth zmínil, tak jsem vyjádřil svůj názor, že většina chlapů by preferovala koukat na ni oproti Alešovi (nic proti Aleši 😉 ).

Osobně jsem nikdy nepochopil tu potřebu lidí se koukat na někoho jiného jak hraje. To si to radši zahraju sám. Jediný úhel pohledu, který chápu, je když ten stream je fakt vyjímečný a nebo když se tam dá koukat na hezkou holku, ať ten čas rychleji ubíhá. Ale to, že to chápu, neznamená, že se na to budu dívat.

• frank.horigan

Na obrázku je Adam,, seerrrmme na to :)

• michaelfoucault

Dávat na obdiv jak moc máš rád ženy je strašně gay... Ale nic si z toho nedělej, prcat chlapy je úplně normální věc. 

• Derp_1337

Ten tvůj příspěvěk je dost pasivně agresivní. Slyšel jsi někdy o psychologickém jevu "projekci" ? Přečti si definici a zkus se nad sebou zamyslet.

Projekce je jev popsaný Sigmundem Freudem coby obranný mechanismus ega spočívající v popírání podvědomých (pozitivních i negativních) impulzů a charakteristik u sebe sama a naopak připisování jich jiným.

• michaelfoucault

Já chlapy prcám denně, o žádnou projekci nejde. Ale ty by sis to měl taky konečně přiznat.

• Derp_1337

Reakce na příspěvek:

Trololol

Z toho, jak si tady potřebuješ spravovat ego, tak realita bude spíš taková, že oni prcají tebe.

• Já bych tedy radši, kdyby se tam s tím prsila Amouranth, ale tak každý jsme nějaký...

• frank.horigan

Co si mám představit pod pojmem "emulátor skončil"?

Skončil jeho vývoj, v době kdy na něm běží všechny zásadní hry Switche. Takže pokud ho nestáhnu přímo z ofic stránek emulátoru, ale jinde. Mám ho na věky offline - a funkční.  

• honcka

Jsem zvědavý, kdo se toho chytí a udělá fork, přece jenom je to opensource

• Myslím, že finanční ztráty způsobeny lidma, kteří hrajou switch hry na emulátorech budou úplně zanedbatelný. Ja třeba switch měl, prodal jsem ho a radši ty hry hraju na pc emulatoru, protože si to hodim do 1440p,zapnu antialiasing apod. , připojím si dualsense ovladač a mám z těch her o dost lepší zážitek než na switchi. Možná místo bojování s emulatorama by Nintendo mohlo konečně vydat výkonnější verzi konzole, aby to vypadalo a běželo aspoň tak jak to běží na pc emulatoru. Byl bych první kdo by si ho koupil... 

• honcka

Nebo by se spíš nintendo mohlo vykvajznout na hw a prodávat to na všechny platformy včetně telefonů

• 0011

Osobně jsem náhodou moc zvědavý na Switch 2 a proč telefony? Myslím že nové Iphony jasně dokázaly, že pořádné hry bez mikrotransakcí na mobily nekupují ani lidi, kteří zjevně peníze neřeší... navíc Nintendo má dost úspěšných her na mobily právě s mt 

• honcka

mají výkon stejný nebo větší než switch a to, že se neprodávají předražené hry od capcomu dokazuje akorát to, že je nesmysl na mobilu prodávat rok starou hru za 60E když na pc už stojí 20E. 

• A co tak si nieco zistit nez budes pisat bludy? Vsetky tie hry boli pri vydani na iphony za 20 euro. A boli prakticky nehratelne. Navyse potrebujes dokupit ovladac za dalsich 100euro.  

• honcka

Tak to se omluvám, to jsem přehlídl, v základu je za $30.
              Testoval jserm RE Village na ipadu pro s běžným ps4 ovladačem a ten nestojí 100E a imho by šel hrát i s běžným ovladačem za 500

• Výkon mohou mít jaký chtějí, ale proč by někdo chtěl hrát Resident Evil na miniaturních displejích?

• honcka

S tím RE jsem dal příklad, na nintendu je hromada casual her, který by na mobily byly super. Já na mobilu nehraju, ale na ipadu dost ať už remaky klasických bioware rpg až po civ 6 a Xcom 1 / 2, všechny stály do 20e a na to je dotyk jak dělaný. Je možný, že ty hry od capcomu neměly úspěch, že se bez ovladače špatně ovládaly

• Nintendo ať se rovnou přejmenuje na Arasaka

• 0011

Proč ne, mít doma Arasaka Switch 2 by se mi docela líbilo, rozhodně to zní víc stylově 😀

• Medard22

Switch 2 je za dveřmi, no a jelikož Switch a Switch 2 budou velmi podobné platformy jak po hardwarové tak softwarové stránce je jasné, že Ryujinx by zvládl poměrně rychle přidat podporu pro Switch 2. Myslím že tohle Nintendo nechtělo za žádnou cenu dovolit. 

Tentokrát jim byla jejich armáda právníků houby platná, protože gdkchan žije údajně v Brazílii a tam mají na copyright trochu jiný pohled než v USA, vyřešilo se to dohodou. Detaily dohody nejsou známy, ale myslím že Nintendo zachřestilo penězi, nabídlo finanční vyrovnání a tichou výhružku "vem peníze, nebo..." no a jejich problém se evidentně rychle vyřešil. Těžko to mít vývojáři za zlé, většina lidí by asi udělala to samé. 

Je to škoda. Spousta her ze Switche v emulátoru jely podstatně lépe, než na originálním hardwaru. Nedělám si iluze, že by se Nintendo v rámci zpětné kompatibility hrnulo do  vylepšování starších her na nové platformě jako to dělá Sony a Microsoft. 

No takových otřesů na scéně už tady bylo, nakonec se stejně najde někdo, kdo naváže tam, kde gdkchan a jeho tým skončili. A Nintendo se bude dívat a čekat na správný moment...

• pichpe

Ale proč hrát Switch hry na neSwitch HW, když je pro mě hlavní pointou ten Switch HW = hraju v posteli/wc/čekárně atp. :-)

• Možná Nintendo nemuselo ani nic platit. Stačilo pohrozit, že to překlopí z obchodní do trestní roviny a pak by ho mohli zatknout při vycestování do jakékoliv země, co má smlouvu o vydávání zločinců s Japonskem. Brazílie se sice velká, ale i tam jsou lidi, co se chtějí nebo potřebují podívat i jinde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit