Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud remake tvori skalni fanouskove onoho zanru, prevazne se to povede bez ohledu na velky zasah do zmen oproti originalu. Pokud ale Atari najme designery, kteri chteji ukazat jak jsou uzitecni, tak se ze hry stava odlisna ikdyz podobna hra. Zalezi kdo tam sedi. Ja jsem pro aby remakum pouze nasadili novy graficky kabat, zachovali original story a pokud chteji neco peidat, tak pouze jako svobodne questy.
  • Nevím od koho je SHOGO, ale rád bych viděl remake nebo pokračování.
  • Na bozskem Atari jsem vyrostl, ale to byla uplne jina firma nez je dnes. Misto toho, aby oprasili jednu znacku a udelali to poradne, tak vyrobi spousty sracek, co delaji jen ostudu. Snad to dopadne tak, ze prodaji velky kulovy, zmeni se management a zkusi to za par let znovu a poradne.
  • maros.goc
    ano Alone in the Dark oživili, a s prvými informáciami ju hneď aj pochovali ...
  • tatari su stale lepsi jak taka bethesda
  • Jack1947
    Tak snad ty staré značky nezmrví jak mají dneska ve zvyku.
  • TheGGG
    Atari? Sem myslel, že ta firma vyrábí ledničky? Oni dělaj aj hry?
    • TheGGG? Sem myslel, že tohle individum je jenom ubohý troll? On je i herní diletant?
      • TheGGG
        Naštěstí se nezajímám o dobu, kdy měl doma člověk víc her, než kolik měly ty hry pixelů.
        • Nezajímáš? Divné ...proč tedy tolik příspěvků?
          • C-BEAM
            pretože chce aby sa ľudia zaujímali o neho...
            • C-BEAM chlape vim ,ze jsem si tady s tebou ve vsem neshod ,ale proc na nej nekasles ? GGG je individium co si rika jen o pozornost neb jeho ubohej zivot evidentne za nic nestoji . Jenak parbe zdar a do budoucna mene hadek mej se
    • Ale ne, už zase ten troll! *16*
    • když si ještě plaval v koulích fotrovi, tak jsem měl konzoli od atari ty ledničko a docela bych ti přál takový časy zažít, třeba aby na současných konzolích byly jen kostičkovaný retro hry muhehe *5*
      • vždyť to je dnešní konzolí realita nextgen hry tam jedou 720 *11* sice jsou ty kostičky menší ale oproti PC humus
        • TheGGG
          tos asi nikdy neviděl žádnou hru na konzoli, pak bys na pc zapoměl.
      • TheGGG
        8 a 16 bitový hnusy jsou už naštěstí pryč. Díky AVGN vím jaký se tenkrát hrály h*vna.
    • si děláš prd*l...běž zas spát
  • Zybex, Draconus, Lasermania a sem spokojenej :)
  • Osobně doufám, že se povede oživit Rollercoaster Tycoon. Zatim to vypadá vcelku slušně, ale nerad bych předbíhal. Nezbývá než popřát Atari štěstí a ať se nakonec vzpamatuje.
  • Soldier of Fortune, NOLF, Project IGI, C&C, DK - az se budou ozivovat podobny znacky se vsim vsudy, tak me zavolejte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit