Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po velmi dlouhé době jsem znovu začal hrát GW2, a musím říct, že je tam konečně normální komunita...
    • Nedivím se. Už zůstali jen ti nejsveřepejší droni.
    • Jaký server?
  • GW2 na mě od rána čeká na poště, po práci si pro něj běžím:-) Neví někdo na kterém serveru hraje nejvíc čechů?
    • volba serveru ma jediny dopad na hru a to je WvW a ano nejvic cechu je na SR, ale zase jsou tam dlouhe fronty prave do WvW jinak server nema vubec vliv a muzes hrat skykoliv cokoliv
    • Tiež som na seafers rest.
    • seafarer's rest je jasná volba
    • Aurora Glade :)
      • Díky kámo :-)
        • na Aurora je sice nejvic cechu ale co jsem slysel tak je dost neaktivni... bych spis sel na seafarer bejt tebou, tam je taky dost ceskejch guild a je to hned po Desolation nejaktivnejsi server
  • Tak já budu pro změnu zastáncem druhé strany :) GW2 stále hraju a baví mě. Je pravda, že ne všechny patche osloví nutně každého, ale s frekvencí jakou vznikají je to celkem logické. V každém případě ArenaNet o své hráče pečuje a rozhodně to nevypadá, že by se na tom mělo něco změnit. Osobně se moc těším, až Moto zase rozjede Super Adventure Box :)
    • ano je to paradox, ale nejlepsi veci co AN do hry pridal jsou prave minihry SAB a Dragon Ball, hraju to rok a porad me to bavi, fractaly jeste nemam ani prez 10lvl tam me ted ceka progress jinak jsem hlavne PvP hrac a jedu hlavne WvW kde boje 15-25lidi proti sobe jsou nejlepsi co jsem kdy zazil, chtelo by natovehle GvG nejake arenky *1*
  • Ja Guild Wars 2 tež už moc nehraju.
  • Tohle už nic nezachrání...FAIL jak BRNO!
    • tvůj příspěvek myslíš? no to máš pravdu... *3*
    • Nahodou tohle bude po asi peti mesicich konecne dobrej patch. GW2 uz hraju fakt zridka (tak jednou tydne to nachvili zapnu), ale na tenhle patch se tesim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit