Přejít na výpis diskuzí
S bazarem se do Guild wars 2 chystá i nová PvP mapa
3.7.2013 | Aleš Smutný
16 příspěvků
-
Po velmi dlouhé době jsem znovu začal hrát GW2, a musím říct, že je tam konečně normální komunita...
-
-
Nedivím se. Už zůstali jen ti nejsveřepejší droni.
-
Jaký server?
-
-
GW2 na mě od rána čeká na poště, po práci si pro něj běžím:-) Neví někdo na kterém serveru hraje nejvíc čechů?
-
-
volba serveru ma jediny dopad na hru a to je WvW a ano nejvic cechu je na SR, ale zase jsou tam dlouhe fronty prave do WvW jinak server nema vubec vliv a muzes hrat skykoliv cokoliv
-
Tiež som na seafers rest.
-
seafarer's rest je jasná volba
-
Aurora Glade :)
-
-
Díky kámo :-)
-
-
na Aurora je sice nejvic cechu ale co jsem slysel tak je dost neaktivni... bych spis sel na seafarer bejt tebou, tam je taky dost ceskejch guild a je to hned po Desolation nejaktivnejsi server
-
-
-
-
Tak já budu pro změnu zastáncem druhé strany :) GW2 stále hraju a baví mě. Je pravda, že ne všechny patche osloví nutně každého, ale s frekvencí jakou vznikají je to celkem logické. V každém případě ArenaNet o své hráče pečuje a rozhodně to nevypadá, že by se na tom mělo něco změnit. Osobně se moc těším, až Moto zase rozjede Super Adventure Box :)
-
-
ano je to paradox, ale nejlepsi veci co AN do hry pridal jsou prave minihry SAB a Dragon Ball, hraju to rok a porad me to bavi, fractaly jeste nemam ani prez 10lvl tam me ted ceka progress jinak jsem hlavne PvP hrac a jedu hlavne WvW kde boje 15-25lidi proti sobe jsou nejlepsi co jsem kdy zazil, chtelo by natovehle GvG nejake arenky *1*
-
-
Ja Guild Wars 2 tež už moc nehraju.
-
Tohle už nic nezachrání...FAIL jak BRNO!
-
-
tvůj příspěvek myslíš? no to máš pravdu... *3*
-
Nahodou tohle bude po asi peti mesicich konecne dobrej patch. GW2 uz hraju fakt zridka (tak jednou tydne to nachvili zapnu), ale na tenhle patch se tesim.
-