Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tonnymontana
    vcera jsem zrovna hral doom3 BFG a v drtive vetsine me zajimavejsi grafiku coz me prekvapilopreci jen je todost stare a upgrejdovane ale vynechme grafiku styl boje byl silenej, zbrane ujete a to si moc rad zahraju jako odreagovacku:) v dnesni dobe uz asi moc na grafiku sazet nejde cas se posunul zpet a hranate veci kde jsou textury maskovane stylizaci najdeme asi vsude coz jeskoda. zahrat si tohle v realistictejsim temnem podani by byl zazitek. i tak po precteni recenze zda je to hratelne a hlavne optimalizovane do toho v nejake sleve pujdu:) kreslo uzasne:D
  • Kinet1c
    Podla mna SR skoncil s tredim dielom, ten stvrty, to uz bolo vela a toto je az priliz. Ked pojdu takto dalej, tak si myslim, ze uz to len prehliadnem. Teraz som sa este vyjadril, nabuduce, uz len prehliadnem a zaznamenam fakt, ze nieco hm ako "toto" existuje.
  • Psychotic
    He, náboženská tématika, to je moje... ale Saints Row u mě skončilo dvojkou. Ta ukázala, že nejlepší GTA se nemusí jmenovat GTA.
  • Toto už je úplně "tasteless", podobně jako nový Far Cry. Je krásně vidět jak AAA vývojáři tápou, neví kudy..
  • victor
    No s rukou před ústy jsem přežil v SR3 virtuální mise . Uvidím nakolik mi bude vadit mimozemská invaze v SR4 , ale co vidím jasně už z trailerů, tak pekelnou verzi si odpustím . Vážně mi připadá , že tady už někdo vaří z vody ...
  • oktavius66
    No ten úvodní obrázek... Křeslo s rotačním kulometem. Saints Row je prostě fakt šílené. Oni v tom studiu mají buď tak bujnou fantazii a nebo tam kouří fakt kvalitní matroš. Ale u 2 jsem se celkem bavil, 3. díl jsem nedohrál a 4. díl mě už tak nějak vůbec nechytl. A myslím si, že pekelná parodie mě taky nepřesvědčí k návratu.
  • Krescz
    sloth :D
  • Pethulla
    Docela mě štve, že nebudem hrát za Bosse - on jako Johnny Gat je úchylně-sadisticko-vraždící magor, takže jako hlavní postava v Saint Row celkem v pohodě, ale i tak by mi seděĺ víc ve vedlejší roli. A snad zlepší oproti čtyřce výběr skladeb - ten byl v oblasti metalu dost slabý.

Když už je zmínka o těch pakárenských (v dobrém slova smyslu) zbraních ze čtyřky, proč se za příklad furt uvádí dubstep gun?
    • Protože je to nejlepší videoherní zbraň ever. *5*
  • Mato1987
    Dobrá hudba, mi to pripomenulo aký parádny bol soundtrack v painkillerovi :D Hra ale za veľa asi stáť nebude ako tak vidím...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit