Přejít na výpis diskuzí
Saints Row IV představuje zbraň, co střílí dubstep
10.5.2013 | Adam Homola
62 příspěvků
-
Eh...nemám dubstep zrovna v lásce...snad si to budu moct nějak ztlumit. XD Nebo tu zbran prostě nebudu používat, mimochodem jestli se vám dubstep líbí, nevadí mi to, každý má jiný vkus, ale mě každý dubstep zní úplně stejně.
-
-
To já, byť srdcem hlavně death metalista, si poslechnu cokoli dle nálady, jen když to není country nebo dechovka. *1*
-
-
Od dob, co znám tuhle sérii nemohu na GTA sáhnout. (krom SA, to je taky dost šílený).
Dubstep gun je sice super nápad, ale raději bych někoho zabil v rytmu Malé noční hudby. -
-
Přesně to jsem dělala ve trojce: vzít nějaký pěkný útočný vrtulník nebo V-TOL, naladit stanici s klasickou hudbou, vzlétnout a jako největší badass z holywoodského trháku kosit na zemi i ve vzduchu vše, co mi příjde do cesty *1*
-
-
zas hra jen pro důchodce *7*
-
Nejlepsi dubstep mel stejne Claptrap
-
to uz je na me moc sileny az to neni vtipny *7*
-
Tak Dubstep gun je absolutně krutá. *1*
-
-
to jsem asi jedinej komu to prijde naprosto trapny
-
taky jsem z toho měl husí kůži
-
-
Kdyby většina dubstepu nezněla úplně stejně, tak bych s tím neměl takový problém, jenže ten základ se změnit vůbec už z principu nedá, akorát se na to něco nabalí a každej o tom mluví jak je to super...
-
-
Vetsina jakykoliv hudby zni stejne. Ale kdyz se zaposlouchas tak ty odlisnosti najdes, staci chtit.
-
-
A na tewnhle vyrok si prisel kde? V DO RE MI? *8*
-
Ale já to neodsuzuju, naopak jsem všem žánrům otevřený (už jsem to tu psal dří, že hudbu mám rád jakoukoliv).
Ale abych odlišnosti našel jen když je tam chci slyšet je ..... no..... ehm.....
A to že je většina hudby stejná? To si děláš srandu ne? -
-
http://www.youtube.com/watch?v=0zG_lckuzbo pozri sem :) dub ale je to ine :D milujem taketo nieco
-
-
Jo akorát čekám až tam přijde to "duc duc" (jakoby všichni používaly úplně stejnej sample) - jedinej rozdíl že tady přišlo trochu později.
Ale nechci to tu rozebírat, pokud se vám to líbí, tak to poslouchejte - pro mne to pořád bude jak nějaká hudba, kterou dělá nějaký generátor a ne člověk. -
-
Píšeš hovadiny.. Generátor seš možná tak ty, ale generátor na hloupost..
-
Copak dubstep. Když dub, tak jedině bez stepu! *3* Nejlépe oldskůl B-side vinyly přímo z Black Arc studia a podobně.
-
prosim ver my, ze keby toto robil aj na pocitaci netalentovany clovek znelo by to hrozne, aj na to treba talent, clovek musi mat cit k hudbe, inak to skratka nejde, http://www.youtube.com/watch?v=eNwBwYXS3f8 a ktej roznosti a hudby este toto, to je ked rozumiete anglicky http://www.youtube.com/watch?v=1NSWLa1UtIY
-
Protoze je to poznavaci znak typicky pro tenhle zanr, pro rock jsou to zase bici a kytara.
Doporucuju sednout a vyzkouset ten "generator" je docela tezky na ovladani, kdysi jsem to zkousel a radeji jsem zustal u kytary, opravdu to neni tak jednoduche jak to vypada ze clovek sedne a "naklika" par veci, spousta lidi ani nevi co pouzit k tomu.
P.S. dubstep neni muj oblibeny zanr, jsem spis do metalu a dance music.
-
-
-
Nedelam si srandu, vetsina hudby v ramci zanru je stejna a pritom odlisna.
-
-
-
-
Čtvrtý díl bude určitě zase o něco dál než třetí a velice se těším na nové zbraně a schopnosti. I když to není moc podstatné ku kvalitě hry stejně musím zmínit, že po grafické stránce se hra nikam neposunula a to je škoda :/
-
Bože, jak můžete něco takového přirovnat k Bojovce Injustice: Gods among Us ??? *10* *13* *10*
-
Dubstep je náhodou super. Obzvlášť když je mixlej s Electro Housem (doporučuju The Glitch Mob). A navíc to téhle hře sedne jako sedínka (seriously? nejde napsat prd*l) na hrnec.