Přejít na výpis diskuzí
Saints Row IV ukončí celou šílenou ságu Saints
8.7.2013 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
pred dvema mesici cca byl free vikend na steamu tak jsem to zkusil a vubec se mi to nelibilo, hlavne grafika
-
-
No nevím , zrovna grafika mi připadala naprosto vyhovující . Stejně jako v Just Cause 2 vypadala nádherně a rozjela ji bez naříkání kdejaká starší šunka . Jedna z mála "nových" her které jsem dohrál ...
Oproti dvojce byly vehikly ovladatelné , ale zmizely poměrně originální akční mezihry jako survival vlny zombíků při hře na konzoli v doupěti a nahradily je poměrně stereotypní bitky gangů do kterých jsi mohl volat posily :( (nic moc 3 gangy i když jsi mohl měnit svoji squadru )
-
-
V trojce super schopnosti byly! Teda alespoň v DLC.
-
Je to sice trochu mimo mísu, ale můžete mi prosím poradit nějakou budovatelskou hru? Principem podobnou nějakému tycoonu, Dwarf Fortress apod. Nějakou hru, kterou můžete hrát mnoho hodin a rozšiřovat své impérium/společenství - cokoliv? Jde mi o něco, co není nějak moc prostorově omezené. A jde mi spíš o nějakou overview hru z pohledu shora.
Může to být starší titul. Neraďte mi prosím Terrarii a Minecraft, díky :-) -
-
ja bych ti radil tropico 4, nebo simcity 4 (to má ale starší grafiku). Možná bys mohl taky skusit eve online, to sice není primo budovatelska strategie ale muzes to hrat mnoho hodin a rozsirovat sve imperium anebo sins of solar empire nebo civilizaci 5.
hlavne nehraj anno 2070, to je linearni kravina -
Zajdi si na pískoviště u nějakého pražského sídliště, tam si můžeš budovat jak se ti zachce, akorát si to nesavneš, na druhou stranu tam jsou nepravidelné týdenní akce jako např: "feťákova injekční stříkačka v temném údolí", nebo "psí hqvno na kavárně"
-
-
Tak takhle nějak si představuju ten trapnej anglickej humor. *6*
-
-
Anglický humor, ale není trapnej, jen je takovej bez kompromisů, trapnej připadá jen těm, kteří ho nechápou...
-
-
-
SimCity to je dneska In je uplne super, muzes si za spoustu €cek dokupovat dalsi baraky jako treba effelovku a ta hra ti vubec nebude zatezovat pocitac protoze vetsina vypoctu jede v cloudu *1*
-
-
A že je to velice progresívní cloud. Hned po vydání zavalili hráči z celého světa výrobce tisíci děkovných dopisů. *1*
-
-
tak tak je to ten nejuzitecnejsi cloud v herni historii stejne jako vsechny ostatni cloudy
-
-
-
Das Siedlers, Tropico, Haegemonia ... Jsme snad děti abychom ti radili takové pubošoviny které zmiňuješ ?
-
-
Série Saints Row začala jako lacinější kopie GTA a nebyla to žádná sláva. Během dvou dílů to došlo autorům a napadlo je udělat z toho totální prdel, kde se člověk může vystřelit z kanónu, přivolávat aistrike na pankáče na dvorku a chodit ve srandovním úboru. To se jim povedlo a i přes ten budgetový feel se trojka moc dobře hrála a bavilo mě to. Měli by se toho držet, protože to funguje.
-
-
Já si dovolím oponovat.
Saints Row jsem hrál od prvního dílu a s velkým nadšením, SR bylo to co již GTA ne, co se možností, miniher apod. týče. Příběh byl řekněme průměrný, ale děj pěkně probíhající. Návaznost 2. dílu na příběh a celkově na první díl série mě mile překvapila. Rozmanitost úkolů byla větší a zábavnější, byť změna fyziky a chování vozidel byla pro mě velkým mínusem. Nicméně 3. díl už mi k SR sérii vůbec nesedl. Mise byly zábavné, minihry originální, ale již mě to tak nevtáhlo jako předchozí 2 díly. Stejného se obávám i u IV. dílu -
-
taky si dovolim oponovat..
Pro me je trojka zatim tou nejlepsi zabavou letosniho roku (i kdyz nejde o letosni hru), potom co jsem ji objevil a mel moznost celou projit s kamosem v cooperaci ve dvou jsem se bavil tak jako zatim letos u niceho. Nekdo mozna nebude souhlasit ale kooperace takovouhle hru posouva na uplne jiny level a ja se neskutecne bavil a soucasne jsem byl neskutecne smutnej ze uz hra konci a pral si aby trvala alespon 2x tolik i kdyz delka jako takova mi prisla dost solidni. 4ka bude mit dle ohlaseni stejnou moznost projit kampan ve dvou lidech a pro me zcela jasna volba :) -
-
Ano, ale taková kooperace byla i u 2. dílu, kdy jsem se s přáteli královsky bavil *4*
-
-
verim, na ten si ale uz netroufam precejen vypada uz dost zastarale. o kvalite ale nepochybuju ! dlouho jsem SR naprosto ignoroval kvuli vsudy pritomne ruzove barve :D ale vubec jsem netusil o co vlastne prichazim :)
-
-
Na grafiku nekoukej, já dvojku dohrál teprve nedávno a bavil jsem se stejně královsky jako u třetího dílu. Dvojku jsem v době vydání odsuzoval hlavně právě za tu grafiku, navíc PC verze (port?) nebyla úplně nejlepší a trpěla i pár neduhy hardwarového rázu. Navíc jsem byl zarytý fanda GTA. Nakonec mi to ale nedalo a do série jsem se pustil, když byl třetí díl na Steamu ve slevě a trhal jsem si vlasy, že jsem SR ignoroval, protože to byla parádní jízda. No a pak už jsem věděl, že zpětně s druhým dílem neudělám chybu a užil jsem si tak dalších 100 hodin zábavy nehledě právě na tu zastaralou grafiku.
-
-
-
-
-
-
Pokud se série zbaví toho co jí dělalo zábavnou (šílené nápady, parodie a tp tolik klasické pro SR) tak se obávám že to tu značku dost možná zničí (a to fanoušky určitě nepotěší).
-
Kdyby nekdo nahodou nevedel, tak Saints Row: The Third je od minuleho tydne na PSN pro predplatitele Playstation + zdarma ke stazeni.
-
-
Zdarma? *1*
-
-
Jo, zdarma *7*
-
-
Je to za 1345Kc/rok. Tak ze neni to zadarmo.
-
-
Jakou cast te vety jsi nepochopil? Tak jeste jednou pro ty pomalejsi, pro PREDPLATITELE sluzby PLAYSTATION PLUS je to ZADARMO.
-
-
Máš samozřejmě pravdu.
-
ty jsi uplne tupej ze ty hrajes na konzoli?
-
Tak jeste jednou ale pro uplne nejpomalejsi, platis sluzbu, tohle je soucast ty sluzby, tak ze to NENI ZADARMO. Je videt ze marketing funguje skvele a nektery lidi se toho fakt chytnou.
-
-
-
-
-
zakladní hra nebo komplet edice ? zakladní hru mám
-
-
Trojku som začal hrať uplnou nahodou, mal som štatnice, akcia na steame a strašne som chcel vypnuť, lepšiu investiciu na steame som zatial nemal, na štyrku sa velmi teším ...
-
Aspoň některé společnosti vědí, kdy skončit. Pak nemusí čelit kritice, že vydaly třeba špatné pokračování. Dnes vlastnost poměrně vzácná. Přeji úspěch i počtvrté.
-
-
Jestli za tím nebude spíš Deep Silver a tušení , že už čtyřka bude nastavovaná kaše -over top trojky :/
-
-
trojka sa mi strasne pacila a dobre zabavila a ak SR IV rozbehnem tak si to rad zahram.....