Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • species
    test
    • species
      test2
  • Black_Hand
    uz je zpatky online!
  • ahola
    ZX Spectrum bylo v té době moc podobné C64 .. C64 měl také kazeťák, kupoval jsem nahrané hry od koruny padesát do tří korun za novinku ( ilegálně ) :D .. Poté jsem k němu koupil Disketovou jednotku na pětačtvrtky ( ohebné diskety které se používaly z obou stran ) .. nakonec i tiskárnu. Našlapaný stroj za 40 litrů :D Dnes ho má kamarád ve skříni pečlivě zabalený, je jako nový. Jednou to bude klenot :)
  • Black_Hand
    proc se o tom dozvidam tak pozde :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((. dodnes umim walkthrough ke space questu 1 ega z hlavy tak na 97%, tak moc jsem sierracky questy hraval. kua fix.
  • No výborná informace. O tomto projektu jsem vůbec nevěděl a moc mě potěšilo že se někdo vrací tímto způsobem ke hrám mého prvního miláčka Commodore64 .. paráda.
    • Myslim, ze Sierra na Commodore64 tyto hry nevydala (muj prvni pocitac i s disketovkou hec), tusim to bylo jen na Amigu apod..
      • A tak máš pravdu byl až na Commodore Amiga ... to víš už je to tak dávno že se mi to už všechno motá dohromady. Ach ty časy *3*
        • Já si vzpomínám jak jsem jako malej hrával na takovým zvláštním přístroji. Připojil se k televizi, vzala se klávesnice( to byl celý počítač protože v něm byl i zdroj) k tomu se připojilo radio a do toho radia se dávali kazety se zvukovou stopou, kterou mašinka převáděla na data. Hraval jsem na tom Jetset willi a minera, přesný názvy nevím tohle mi utkvělo v paměti. Udajně bysme to měli mít někde na půdě ještě
          • Že by Sinclair ZX Spectrum?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit