Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trošku námětem jako Club...Což jsme s kamarádem na psku měli hodně rádi. Na pc to nebylo ono paradoxně...Ztratilo to tu vyzvu.
  • Proč ne, dnešní trend, který přímo nařizuje hrám býti co nejkomplexnější, největší, nejotevřenější, s co nejvice možnostmi, mi začíná už lézt krkem... Ne, že bych tyhle hry neměl rád, to spíše naopak, jen nemám rád umělé natahování herní doby a "plastičnost" rádoby velkolepé hratelnosti, jak často vídám u her od Ubisoftu. V jednoduchosti je přece krása a repetitivnost nemusí být nutně nudná, pokud v jejím čele stojí adekvátní odměna - výzva, bodové ohodnocení apod. Kór u člověka, jako jsem já, který nemá na hry již tolik času, směle uvítám tyhle hříčky, které dokážou zabavit na pár hodin denně a pokud i donutí se k nim pravidelně vracet, bude to pro vývojáře a hráče samotné výhra.
    • Jack1947
      The club byla zajímavá hra i když provedení nic moc, ale jak zde píšou (o bios) na chvíly asi do konce hry tak 2-3hodiny zabavila... ted jsem si na ní zrovna vzpoměl lol. Ach ta nostalgia na zaprášené hry.
    • Takovéhle adrenalinové střílení jsme tu neměli snad od doby Expendable - já jsem taky pro, beru všemi deseti, určitě vyzkouším. Ono se to možná na první pohled nezdá, ale má to ohromný potenciál...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit