Sci-fi tahovka podle Heroesů mění název. Už nebude známá jako Silence of the Siren
-
Z kaluže do blata, jeden názov horší než druhý, ale tento nový sa aspoň nebude mýliť a ľahko sa zapamätá.
Osobne sa mi táto hra páči viac než pripravovaná Olden Era, len by tam mohli spraviť aj zopár počúvatelných melodických songov, nie len tie otravné rytmické slučky.
A dúfam, že sa autori vyvarujú príliš veľkých máp, kvôli ktorým rýchlo omrzeli stereotypné (a hlavne nevyvážené) Heroes VII.
-
Uplne skvely nazov! Silence of Sirens bolo ...nah... prilis poeticke na tahovu strategiu
-
Ale nový název už není oxymoron!
-
Původní název mi přišel zajímavý a celkem poetický, ale chápu, že si pod tím lidi mohli představovat něco jiného. Nový název je trochu na sílu, aby se to mermomocí podobalo HoMaM, ale nějak se ten marketing podpořit musí. Názvy, které by se mi líbily víc (Heroes of the Stars a Heroes of the Void) už jsou použité jinde, tak je výběr zúžený.
-
Taky jsem si předchozí jméno z nějakého důvodu nikdy nezapamatoval. Ale tohle... Zní to jako nějaká mobilní F2P hra na těžení mikrotransakcí.
-
Jsem jeden z těch, kteří změnu uvítají. Název hry pro mě byl naprosto zmatečný a přiznám se že jsem se nevyznám v tom jestli čtu o české hře nebo o těch dalších.