Přejít na výpis diskuzí
Season Pass k Watch Dogs 2 obsahuje nové mise, kooperativní módy i kosmetické předměty
3.11.2016 | Aleš Smutný
26 příspěvků
-
první open world hra po dlouhe dobe, ktera me láka. Snad jen mohli ubrat na arkádovosti aby nebylo možné hacknout každou vodovodní trubku. mene je nekdy víc
-
-
#everythingisconnected
-
#everythingisconnected
-
-
Zařadil bych to tak vedle DA: Inquisition.... takže naprosté dno herního průmyslu
-
-
hned vedle starcraftu, doty a half life 2...
-
-
tak to je víc edgy jak celé MTV dohromady, swag to tlačí po tunách a nevkus ještě dvakrát tak moc... toto s chutí vynechám...
-
-
swag *15*
-
-
Hlavně dávat obrázky ze hry jak říkal Steam.
Zápletka hry vypadá velice naivně.. -
Ještě pár dní a je to tu. Season pass mě zatím nezajímá. Samotná hra o sobě bude nařachaná obsahem od hlavy až k patě, že se na nějakej season pass nejspíš i zapomene.
-
-
jj...tim jsou hry od UbiShittu známý...tim že jsou nařachaný od hlavy až k patě...viz Division, miliony slibů, open world, mega mapa, online a nakonec chudá grindovačka *1*
-
-
No počkat ale ty příběhový DLC a raids ?
-
-
Kupodivu je možná jedna věc.
Když si koupíš hru legálně tak pak tam přidáš DLC soubory a aktivuješ je a máš to hotovo. Steam to neřeší a další služby také ne. Ani to nepoznají protože to není nutné crackovat jako základní hru. -
-
Nebude to hrát na PS4? a to se divím - spíš se mi to moc nezdá že by to takhle někdo snadno obechcal...
-
-
Jj, vylez na věž, zobraz mapu, vyber zdroje, rinse&repeat. Tu a tam nějakej dějovej posun, a praví masochisté to můžou prokládat nepovinnejma side-questama asi třech typů, který se pořád opakujou a na zbytek hry prakticky nemaj žádnej vliv (od toho jsou nepovinný přece!). Zkrátka Ubisoft: The Game VIII (nebo kolikátej díl to teď je), ale hlavně že nařachaná "obsahem" *14*
-
-
Kámo jestli si chceš dělat srandu ze stereotypů UBI měl by sis zjisti jestli v té hře jsou, protože WD2 nemá žádný věže, já vím taky mě to zaskočilo ale nejsou tam. Jinak k tomu season passu, pokud stojí dvě třetiny ceny samotné hry tak by měl mít délku dvou třetin té hry pokud nemá tak to je ždímání prachů a to já nepodporuju
-
Právě že Watch_Dogs 2 je po dlouhé době první hra, kde od "vylez na věž, zobraz mapu, vyber zdroje" upustili, protože jim to už přijde moc. Celé je to nyní dělané tak, že máš volný pohyb, nemusíš vůbec hrát příběh a jen objevuješ sám co chceš a to ti třeba někdy spustí misi, dá expy a podobně.
-
-
Doporučuji si všímat chování UBIshittu při dělání předešlých her...slibů mají hodně, ale úplně nejlíp ze všeho jim jde lhát a já se vůbec neobávám toho, že ohledně tohodle přeplácanýho paskvilu lžou jak když tiskne...vyleze z toho patok jako Mafia 3
-
Chtěl hrát chytrého a nezjistil si ani základní fakta.
-
-
Proč bych si měl zjišťovat fakta o něčem, co mě ve všech ohledech aktivně odpuzuje?
Tak jsem se sekl, no. Teď jsem poučen, ale stejně to hrát nebudu *5* -
-
Tak to naprosto chápu
-
@PCandPS4
jj, máš pravdu. Prostoj v práci, no *7* -
No když tě to odsuzuje proč jsi vůbec v diskuzi ,nepřijde ti to jako ztráta času?
-
-
-
-
I bez DLCčka porce zábavy - ještě budem na ten nedomerrdlej Watch dogs1 vzpomínat se slzamí v očích... !!!!
-
-
-
Cože, zase zpoždění na PC tak těsně před vydáním?! No aby to k něčemu bylo. 4k a další multifičury mě fakt nevytrhnou. A řekněte mi na co je Sony měsíční exkluzivita na DLC *7*
-
-
Není to těsně před vydáním, ví se to již dlouho.
-
-
Tak to je více než v pohodě *4*