Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Již ve wishlistu 🥲

    Nevím proč ale lehce to ve mě evokuje Gothic 3 když by se ho podařilo udělat podle fanouškovských představ. Doufám že příběh bude dostatečně temný plný morálně šedých voleb. Trailer sice příliš nesdělil, ale screenshoty vypadají pěkně.

    • Trailer sice příliš nesdělil, ale screenshoty vypadají pěkně.


      to bejva u akční hry neblahý znamení, když se vyvojáři neodváží ani ukazat to v pohybu

      • U konkurence mají rozhovor s autory a jsou tam i krátké ukázky ze hry. Sami tomu dokonce říkají akční adventura s prvky RPG a hack&slash. Upřímně, herně mi to nepřišlo jako něco extra, ale to se těžko posuzuje u nedodělané hry necelý rok ve vývoji v týmu 30 lidí. Stylově mi to připomíná něco jako Diablo nebo Demon's Souls. Bezpečná základna, kde se vybavíš a odkud se vydáváš "do Hlubiny". Tedy žádný otevřený svět se spoustou voleb a detailními úpravami vlastní postavy.

        • Mě se atmosféra celkem líbila, upřímně - viděl jsem i daleko lépe vypadající hry, ale jako celek to na mě působilo dobře. Respektive o poznání lépe než the last oricru. Uvidíme až to vyjde v EA, to napoví hodně.

          • Jo, atmosféru zvládli celkem dobře, ale ty souboje mi nepřišly dobré na to, že mají být hlavní součástí hry. Chápu, že animace jsou ještě placeholdery, ale když to má být boj proti přesile, ty se tam plácáš s jedním a ostatní nepřátelé na tebe koukají...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit