Přejít na výpis diskuzí
Secret World nabídne poutavý příběh, ale můžete ho ignorovat
24.2.2012 | Aleš Smutný
13 příspěvků
-
A jak člověk vyzkouší betu? Já se tam zaregistroval a žádný pozvání na betu jsem nedostal... *9*
-
Dobré vědět, al já bych Secret World ignioroval i bez poutavého příběhu.
-
-
Dobré vědět.
-
-
Ten obrázek novinky je naprosto úžasný :D
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=lsLXQEeLiI0
-
Jako ta hra má prostě fakt krásný concept arty, tam je radost vybírat :)
-
-
Zajímavé, zaujal mě obrázek této novinky, jelikož mi připomíná zrůdu ze stylu Clive Barker's Jericho a oslovila mě. Vypadá to na F2P model s Cash Shopem a Miktrotransakcema, podle vývojářů se chcou "vyhnout" Pay 2 Win modelu.
3 Frakce (Templars, Illuminati a Dragons) bojující proti nějkému pokřivenému Dark Fantasy světu prolínající Přítomnost s minulostí.
Hra momentálně probíhá ve fázi Beta, kde se stačí zaregistrovat na jejich stránce a čekat na pozvánku. *4*
Určitě bych ocenil něco dalšího temného jako je Hellgate nebo Requiem: Bloodymare/Memento Mori. -
-
Bohuzel on kazdy tvrdi, ze prave ta jeho hra nebude Pay 2 win.
-
-
Povídej mi o tom *4*
-
-
-
Intro na tuhle hru se mi strašně líbí, ale určitě to bude nějaká blbost tipu WoW nebo hellgate
-
-
Tak WoW andi Hellgate to nebude ani náhodou. Zkoušel jsi vábec betu, než něco takového napíšeš? Já jsem ji zkoušel, a přestože titulu celkem fandím, tak mě nijak moc nepřesvědčila. Funcom se měl podle mě soustředit na ladění skvělého Age of Conan namísto tohoto. Nebo klidně mohli vydat něco jako Age of Conan 2.0 :) Škoda, tohle podle mě rychle zapadne s příchodem Guild Wars 2. A i "non-mmo" Diablo 3 bude podle mě pro hráče zajímavější trávení času než Secret World, ale třeba se pletu...
-
-
Prej "něco takívýho napíšeš" (blbečku) Já sem viděl jenom intro a nápis MMO tak se o to ani nezajmám.. proto říkám že to bude něco jako tyhle hry...
-
-
Takže, ty si viděl intro a nápis MMO a už hodnotíš? Blbeček si tim pádem spíš ty.
-
-
-