Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Funcomu bych se vůbec nebál. Naopak pokud se nepletu tak Anarchy Online oslavila snad už desáté výročí a že mi nějaký te roček taky vzala... clustery, implantáty, skilly, hlídání NCU, ztráta expa při smrti.. sci-fi jak poleno, navíc už před snad sedmi lety základní PLNÁ hra bez datadisků TOTÁLNĚ ZDARMA.. žádný modely typu Lotro s rádoby "free" stylem plať, plať, plať. Pak jsem hrál WoWko a cítil se jak v mateřský (ne-jen herními mechanismy ale i komunitou).
    Takže pokud to bude v tomhle stylu tak jdu do toho! *1*
    • Svata pravda. AOcko byla klasa :). (mluvim v minulem case, protoze to uz nehraju .. i kdyz bych tam asi porad nasel sveho martial artist lvl 105 :D)
      • Svatá, svatá.. jo.. můj solitus soldier, engy a keeper tam duší i srdcem stále také někde jsou (levely nad 200).
        Zdravím CZ-SK Omni klan, to já ho na Rimoru zakládal... :-)
        • kotty
          Je, fakt? Tady je jeden z clenu :) Par starejch tvari bys tam asi jeste poznal (Vespersk, Taishasdoc...). Jestli mas chut, tak nekdy logni na pokec :)

Edit: Nemel si nahodou keepera jmenem Diloph?
          Edit2: Nebo jestli se ti nechce stahovat hra, tak se mkrni na nase forum - http://cz-skomni.forumczech.com/ (ty posty tam nejsou vsechny ode me, jen jsem pretahnul databazi ze staryho fora, ktery dost blblo).
  • Možna tohle bude první MMO co začnu hrát *4*
  • ty cinematic videa u těch MMO her jsou vždycky tak hustodemonsky pěkně udělané a pak když koukne člověk na gameplay tak nabuzenost na hru opadne na polovinu a říká si, že snad ten gameplay by mohl být dobrý, když už nic.. to samé SW:TOR :)
    • Ak chces v onlinovkach fotorealizmus, tak sa nechaj zamrazit a pockaj si na virtualnu realitu *7* Pi*ujete vsetci kade tade na grafiku a pritom je grafika len nahrada za textovy opis prostredia. Myslim ze hra vyzera super, z poskytnutych materialov vidim ze sa mi paci vytvarny styl, charakter a atmosfera hry. To ze nos mojej postavy nebude mat 7894651566874945156 polygonov skutocne neriesim.
      • nevim proč tak agresivně, omlouvám se jestli jsem tě tim něják urazil.. já si dodnes zahraju i starší hry a neřešim grafiku, ale u MMO vždy vidim parádní cinematic videa s parádním vizualem a atmosférou.. a hra je pak uplně mimo i tou atmosferou.. říkám, hratelnost bude třeba fajn.. co se týče TOR, to se přiznám, tam mi ten vizualní styl nesedí ani trochu, kdyby to vypadalo víc jako KoTOR tak bych byl radši než co z toho udělali.. ale zase, hratelnost může přebít všechny neduhy.. člověk musí zahrát a pak teprv pozná :)
  • Po neuspechu Age of Conan je lepsi byt skepticky.
    • Neuspech? sve hrace si to naslo. Neni jich tolik kolik by si vyvojari prali,ale uspesnost hry se snad nemeri jen podle poctu lidi.
      Bojim se spise toho,ze to dela FUNCOM. Ma skvele napady a neboji se novych veci,ale nikdy to bohuzel nedotahnou do konce. *7*
      • Cim jinym se meri uspesnost MMORPG, nez poctem hracu, kteri ji hraji?
        Vydali ji v tak hroznem stavu nedodelanosti, ze jsem ji behem prvnich 2 mesicu prestal hrat (at zije sberatelska edice za 1600Kc) a nebyl jsem rozhodne sam.

Stejne neprilis uspesnym MMORPG byl treba i WaR:AoR. Taky to porad nekdo hraje,ale zadne giganticke zisky to negeneruje....a nemuzeme se divit,taky tuto hru bohuzel zmrsili i kdyz teda ne Funcom,ale Mythic.

Zacinam byt velkym skeptikem co do MMORPG, treba me SW:ToR presvedci o opaku,ale mam obavy,ze ne.
        • Cim meri vydavatel uspesnost je jasne. Me jako hraci jsou ale cisla o poctu lidi ukradena. Hra je bud zabavna a pak ji hraji,nebo neni zabavna a pak ji nehraji. Je spuosta her s pomerne malou hracskou zakladnou a presto to jsou velmi kvalitni a dlouhodobe bezici MMO hry. Namatkou uvedu treba EVE Online, nebo kdyz uz jsme u toho Funcomu,tak treba i jejich skevel sci-fi MMORPG Anarchy Online(podle meho jedna z nejlepsich MMORPG vubec). Samozrejme ze prodeje pod ocekavani muze ovlivnit dalsi vyvoj hry,ale pokud vydavatel nezahorkne,tak i takove hry dokzaou vydelat velke penize a mit pravidelny update.
  • "První videa ze hry však zájem zchladila a tvůrci se to nyní pokouší dát do pořádku." -- takže hráči viděli vlastní hru a zhrozili se tak se vypustí další CGI video, které nemá nic společného s aktuálním hraním a druhé ačkoli ingame tak předtočené a divoce sestříhané video, ano tím se to napraví =) kdyby radeji uzavreli TLJ nez se znici a znacku budou muset prodat nekomu jinemu.
    • Irisis
      Tak přecejenom když na forech se řeší znalostní rébusy a hádanky, videa ukazují jak si potetovaná slečna jde namíchat koktejl a pak in game video vypadá jako jakákoliv jiná onlinovka, kde dvacet blbců s červenym HP-barem a modrou manou kydlí nějákýho bossa, tak to nenaznačuje nic o tý převratný genialitě hry. Podobně mě už sklamalo The agency, kde videa vypadaly skvěle, ale ingame video byla taková škaredá tupější střílečka. Trochu se bojim že podobně na tom bude i SWTOR, když videa jsou krásný, ale hra samotná pak vypadá úplně stejně jako jakkákoliv jiná onlinovka.
      • Bohuzel u MMO je to normalni. Zatimco u vetsiny jinych her se vyvojari predhani v tom co predvedou ze hry, jake tam maj dumyslne veci a na cem si dali zalezet, tak v MMO se hry skryvaj co nejvic a ukazuje spousta drahych CGI filmecku a predrenderovanych scen....protoze proste neni co ukazovat, vsichni to vi, ale presto to musi delat.
    • Otazkou je jestli je tohle domenka autora clanku,nebo jestli je to skutecnost. Nemuzes slepe verit vsemu co kdo napise.
      Taky bych bral pokracovani TLJ a Dreamfallu.
  • Mahcake
    No...pokud si budu moct udělat človíčka s magickými kouzly a kapucou na hlavě odhalující záhady světa....tak proč ne.:)
  • njn, možná první MMO který zkusím, teda né první, hrával jsem EVE, ale asi to nepočítám, protože jsem na to neměl čas
  • tesim *4*
  • Tesim *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit