Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *16* dete do prde *6*
  • MARTASLJ19
    Radsej by som sa k nej pridal nahy do tej vane...
  • Magister_Peditum
    Tohle už mi začíná nebezpečně připomínat ty youtube interaktivní seriály, kde si vždycky na konci videa mohu zvolit, jakým směrem se dál bude ubírat děj. *15*
  • Jack1947
    (Ne)interaktivní film nemusí být občas uplně na škodu... tedy když to nepohnojí nějakým tím zásadním způsobem. *4*
  • jen doufam,ze podobnej odpad,kterej se odhraje v podstate sam,zustane na konzolich...
    • tjn mnohem lepší jsou simulátory kamenů a trávy na PC *1*
      • porad lepsi hra,ktera se da hrat, nez hra, ktera se hraje sama a ty obcas zmacknes cudlik...
  • Ten místní přehrávač je fakt úžasný. 5 minut čekám, než se načte aspoň třetina, a když to spustím, tak se ještě seká obraz. Nemůžete sem prostě dát odkaz na YT?
    • Chrome, Mozilla,Opera,Explorer, Maxthon - vše bez problémů, tak kdepak asi bude problém...
  • Zachraň roztleskávačku, zachraň svět *1*
  • Tak ja nevim. Nic proti stylu, ale nebylo by v tomto pripade lepsi natocit uz rovnou film a misto 3d panaku pouzit skutecne lidi? Ja fakt nevim, mozna jsou hraci uz tak tou virtualni realitou zblbli, ze tato umelohmotna panenka jim pripada jako naramne sexy, budiz. Mne by se tedy vic libilo koukat na zivou zenskou. *3*
  • Kup si hru a pak ji hraj jen když si o to řekne ...to někoho baví ?
  • Graficky spokojenost, hutná atmosféra tam je, stejně jako prcatelná protagonistka. Tyhle temné, atmosférické hororové adventury mě baví, sem s tím. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit