Přejít na výpis diskuzí
Šéf vývoje Fallout New Vegas nabízí vlastní modifikaci
31.12.2011 | Petr Poláček
31 příspěvků
-
Opet dalsi mod, ktery zobtizni zacatky hrani, ale nakonec budete zase nesmrtelny...
-
Nezávidím Sawyerovi předělávání dnešních pseudorpg k něčemu rozumnému *4* Nějak si nedokážu představit dnešní hráče zvyklé na pobíhání s mečíkem jak ve FPS, zabíjející draky na 5. levelu apod., jak hrají staré rpg klasiky, kde člověk klidně strávil několik hodin jenom na nahazování vlastností postav, aby tu hru vůbec mohl nějak rozumně dohrát *1* Holt "pokrok" nezastavíme *1*
-
-
no jesteze tak! *1* jako neustale opakovat jednu cast hry porad dokola nez se mi to podari protoze v tabulce nekdo nastavil malo zivotu nebo vetsi hodnotu zraneni od nepratel ne dekuji takove hrani mne nebavi, ale nemam nic proti kdyznekdo da do hry supermega sadomasochyzmus mod pro lidi co to chtej promne zamne at se tim bavi
-
-
Tady nejde ani tak o velkou složitost jako spíš o nutnost používat hlavu *3* . I tenhle mod v podstatě pouze zvyšuje logiku některých věcí. Např. nosnost postav, váha předmětů apod. Věřím tomu, že pro spoustu lidí byl větší požitek, když třeba zabili draka po poctivé bitvě (klidně i několikahodinové), na kterou se museli pořádně vyzbrojit, sehnat a použít vhodné kouzla a sakra dobře si rozmyslet strategii boje. Co z toho, že třeba ve TESu sundám draka lehce jak lví prd téměř na začátku hry? Co z toho, že to bylo easy? Mně bavila ta příprava na fight a následně i pořádný fight s drakem samotný. Když si chci zahrát něco na odreagování, tak si zajezdím NFS, ale když chci něco pořádnýho, tak RPG s logickými hádankami, pořádnými souboji apod.
-
-
-
Tak za toto pochvala, zvlášť v dobe, kedy sa všetko zjednodušuje a z hráča sa často robí hlúpučká ovečka, ktorá si sama nezaviaže ani šnúrky na topánkach...
-
-
Nahodou F:NV na nejtezsi obtiznost a zapnuty HARDCORE mod(mozna se to jmenovalo jinak,ale bylo to soucasti hry) nebyl uplne nejlehci. Obsidianu se to povedlo. Ja to dohral snad 5x a pokazde jsem objevoval nove nezname lokace a nove reseni ruznych questu. Skvele.
-
-
No nevim, me FNV obtizny neprisel, do 1/3 jsem hral na 2 nejtezsi obtiznost+hardcore. Pote jsem to zmenil na nejtezsi uroven a nic moc rozdil. Parkrat me zabili napr. kdyz jsem sejmul Caesara, ale nic drastickeho. Vzdycky jsem mel spoustu stimpacku, takze jsem se u souboju spise nudil. Stacilo mit vysokou INT a byli jste vysmati.
-
-
Za nízkou obtížnost může podle mého engine/AI. Navíc hodně záleží na tom, jestli člověk běhá/neběhá s parťákem (tohle je asi nejvíce určující - ED-E už bez problémů zabíjí obří radškorpióny, zatímco hráč ještě není schopen se dostat přes jejich krunýř, Cass rozstřílí brokovnicí kazadory dřív než se k hráčovi stihnou vůbec dostat a to i na vzdálenost, s jakou by to hráč zvládl jeidně se sniperkou...) a jestli bojuje venku či uvnitř.
-
-
Jo, jo VATS se proste nepovedl a AI taky nic moc. Proste takovy kockopes - ani strategie ani FPS. Cass jsem nemel stacil ED, az hodne pozdeji. Vseho byl dostatek, jako by sel clovek pravidelne nakupovat do supermarketu. Nebyl tam zadny pocit boje o preziti. Jeste, ze to zachranily questy a pribeh - proste 18 mesicu je 18 mesicu.
-
-
Ne, zmatek v tom nemam. Ja o voze, a ty o koze. Ja narazel na soubojovy system - VATS, kdy souboje probihaji jako FPS, ale mas sanci si dat pauzu a mas limitovany pocet akcnich bodu, kde si muzes vybrat zasahove zony. Jinak FNV je samozrejme RPG.
-
Ani strategie,ani fps? Hmm,ale F:NV je rpg. Nemas v tom trochu zmatek?
-
-
-
-
No ja som to myslel skôr všeobecne...
No inak tieto hry sú krásne. Len keby som bol o takých 10 rokov mladší, teraz to už vôbec nemôžem hrať. Čas si nájdem tak maximálne raz do týždňa a to sa RPG hrať fakt nedá *9* Hold počká na dôchodok *4*
-
-
-
Stahuji!
-
Zlatej Skyrim..
-
-
Zrovna vývojáři Skyrimu by se mohli u Sawyerovu týmu mnohému přiučit. 13 let se Bethesda specializuje na jeden typ hry a přesto Obisidan udělal hru s podobným konceptem o několik úrovní lepší, navíc s bethesďáckým enginem. *3*
-
-
No jde o to ze Bethesda dela ten engine....a kdyz vidim jejich hry tak spise jen ten engine + prezentační demo aby ho prodali. Nepřipadalo mi že by někdy dělali něco víc. Zatímco Obsidian, i když dělá většinou "druhořadá" pokračování (ve srovnání s Bioware [pre EA]), Bethesdu lehce v kvalitě hry předčí, ale bohužel u NV neměli dost sil aby odstranili některé do očí bijící nedokonalosti Bethesdackeho enginu :/
-
-
ani tak ne sil jako spíš času. měli na to 18 měsíců
-
-
18 měsíců není zas tak málo když nevyvíjí engine. Ale máš pravdu, hra vypadá úměrně k tomu času, kvalitní tituly vyžadují času více.
-
-
18 měsíců je na pochopení cizí technologie málo. kór když se 18 měsíců nevěnuješ jen a pouze tomu, abys ji pochopil.
-
@Cahir: Jo, k tomu nemám co říct :-)
-
Oni toho ale poladili spoustu. Osobně si myslím, že z enginu vytřískali co se dalo. Řekl bych, že se soustředili spíš na obsahovou stránku (spoustu z toho měli "v hlavách" už z dob Van Burenu), tedy něco, v čem je B. tragická.
-
-
-
-
-
Símtě, kdyby si vzal mapové balíčky Skyrimu a nahrál je enginu New Vegas tak to bude krásně s malýma úpravama krásně fungovat a nepoznáš rozdíl. :-D
-
-
Tuhle hru si někdy musim dát znova. A bez modů :-)
-
-
Neni to ani měsíc a taky jsem se musel do New Vegas vrátit, ještě jednou nakopat Legii. Pro mě jedna z Top10 her co jsem hrál!
-
-
No hlavne nech sa uz konecne da kupit posledne DLC v nasom regione :(
-
-
-
Mně by vadilo, že nemůžu hrát s melee a unarmed zbraněmi (dost podivná formulace :-) ) a že každý dungeon bych lootoval pěkrát, než bych odnesl všechno opravdu cenné.
-
Kloubouk dolů, pane Sawyere.
-
No já myslím že samotný inventář a ten takzvaný "crafting" sním spojený jsou sami o sobě dost hardcore už v původní hře. :-D
-
-
pro lamáky jako seš ty asi jo... *1*
-
-
Také ti dám, ať máš krásnou pětadvacítku :D
-
Huste *1* ,ale stejne sem ti dal ze zvyku minus
-
-