Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrých RPG není nikdy dost, takže fandím. A na nějaké filmečky a cut-scény nechť se vykašle. To je asi to poslední co mě zajímá.

  • tuco

    To je pomerne zajimave, ze si Josh Sawyer pohrava s myslenkou velkorozpoctoveho RPG. 

    Jeho vysilani na Twitch sleduji celkem pravidelne, jeho Twitter nepravidelne,  a nekolikrat rikal, ze delat velkorozpoctove hry ho nelaka a ze delat v mensim tymu, jako v priapde Pentimentu, mu sedi vic. 

    Kdyz vysla BG3 tak ji steamoval. Zdalo se mi, ze byl ponekud rozladeny uspechem a chvalou medii i hracu. Napr zminoval, ze BG3 s nicim novym neprisla a kdyby meli na Pillars rozpocet jako BG3, tak by to vypadalo jinak. 

    To jsou pouze me dojmy, me vyklady toho co rikal, ale bud prehodnotil, nebo mu to proste lezi v zaludku, to pay2win. 

    --

    edit: mimochodem kdyz se ho chat pri nekolika prilezitostech ptal na Pillars 3, tak vzdycky rikal, ze (se) o tom neuvazuje i proto, ze komercni uspech to az takovy nemelo. 

  • delO

    a co tak Tyranny 2 s rozpočtem BG3, to bych byl šťastnější. 

  • To by bylo moc fajn, Obsidiani jsou jedni z malá posledních OGs z větších studií u kterých se člověk příliš nebojí že nová hra bude příšerná....i přestože prvníma Pillarsama se nemohu stále prokousat kvůli tomu že mi prostě nesedly vůbec dialogy 🥲 

    Každopádně zatím ať se soustředí na Avowed a poté ať se pouští do velkolepých cílů 😁

  • Inquisitor

    To by se mi taky líbilo. Oba dva díly mám rád. Dvojku trochu raději k vůli tahovým soubojům. 

  • Duptcheck

    Taky bych rád...

  • Si postěžuji... POE jednička mne docela bavila a na dvojku se chystám, ale upřímně řečeno tyhle "Ameritrash" (izometrický) RPG fantasy už moc nemusím respektive je to trochu pořád dokola. Vždycky to dost reflektuje současný rozpoložení společnosti a demografii USA/Kanady a ne historii/mytologii Evropy.

    Bylo by fajn kdyby vzniklo zase něco Evropského na způsob já nevím...Drakensang (?). I izometrický rpg ze světa Zaklínače by mohlo být fajn. Nebo rpg podle TTRPG The One Ring (LOTR) když už... 

    A pořád si myslím, že prolínání Germáneského/Slovanského/Vikingského/Avarského světa v ranném středověku je hodně málo vytěžené... Snad někdy... Ikdyž v dnešní globalizované společnosti?? A rozhodně ne od Obsidianu... 

    • Už jsem tu doporučoval Svarog's Dream....ta Slovanskou tématikou doslova prýští.  A jakožto člověku který nemá příliš rád aRPG typu Diablo mi vůbec nevadilo že to není na tahové souboje. 

      Ta atmosféra je úplně parádní - není to žádná zběsilá rubačka právě ve stylu Diablo 3, 4 apod... takže možná proto se mi to líbí, naopak pravidelným hráčům aRPG to vůbec nemusí být po chuti protože jim přijdou souboje zdlouhavé.

      Jinak o čistě izometrických RPG s pohanskou tématikou bohužel netuším, jestli něco je tak je toho jak šafránu.

      P.S.: Napadla mě akorát hra Black Book, což je ale spíše karetní deckbuilder s RPG prvky (či jak se ten žánr vlastně nazývá 😅). Ta má strašně fajn atmosféru (alespoň ze začátku).

      Potom ještě hra Blacktail která je také inspirována slovanskou mytologií/pověrami. Opět se ale vůbec nejedná o izometrické RPG, "stylem je to spíše Skyrim" v opravdu pěkném grafickém kabátku.

      • Díky!

    • JamesFaith

      Tak zrovna PoE 2 má hlavní národy inspirované Polynésií a renesanční Itálií, což má do obvyklého fantasy klišé dost daleko. 

      • Dobrý vědět! Aspoň se k tomu dokopu dříve ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit