Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, vypada to ze ty pušky co maji marinaci maji ještě horší učinnost než blaster Storm Trooperu :-D
  • Thrall se probouzí ze svého válečného snu... *3*

Napadlo to ještě někoho jiného?
  • Konečně někdo kdo mi rozumí a zná souvilosti. Ano naprostý souhlas, SC 2 navazuje na SC 1, ale to co se dělo pak tam ani tuk... To se mi právě líbilo všechno v úpadku a proto mě zajímalo jak blizzard na to naváže ale místo toho, teď znovu zase rozjel scénář SC 1 odzačátku s čistým štítem... Já osobně SC 2 nepovažuji za čisté pokračování SC, přijde mi to příliš diravé. Prostě není to, to co jsem od něj očekával ale i tak je to dobře udělané.

smejki: SC jsem si projel jednou možná trochu mi ukápla slzla ale u BW to se nešlo odtrhnout, ty scény, boje jak ten příběh gradoval ne ze srandy BW je tak populární, škoda že se zapomíná na jeho příběh.
  • Preed
    Celkom sa tesim,na multak som uplny noob a ani sa nejdem snazit zlepsit,ale kampan bola super a ocakavam podobny zazitok ale viac sa asi tesim na legacy of the void :)
  • Trapna funkcnost videa je standardom tohoto portalu.
  • nemam Kerigenovou rad vod ty doby co kvuli ni prisel o zivot Tychus Findlay *10*
    • Já měl Tychuse taky rád, ale naštval mě jak přeběhl :( ( i když to musel, ale i tak mě to docela naštvalo)
  • MinisterOfSillyWalks
    tak pěkne to je
    ale hra mě bavit nebude stejně jako sc 2 či diablo 3
    • Ty se mi snad snažíš namluvit, že SC2 nebyla jedna z nejlepších RTS v poslední době?!
      • Viktor_H
        Ringwraith: Tady nejde o to, že by šlo o nějaký přelomový/geniální kousek. SC2 je prostě nejvíc "polished" - má perfektní hratelnost, perfektní mechaniky, a proto taky dominuje ve sférách, v nichž dominuje... Jestli někdo hledá kulervoucí originální zážitek, tak by měl jít o dům dál. Jestli chce někdo hru, která kraluje (a dlouho bude) různým ligovým soutěžím a u které chce nějaký ten pátek zůstat, má jasno.
        • kostejnesmrtelny
          A jestli někdo půjde o dům dál, tak ať mi řekne adresu, taky bych se tam rád zašel podívat.
          Akorát jsem předevčírem zase po čase dohrál World in Conflict, což je asi tak jediná strategie, která IMO může SC2 v posledních deseti letech konkurovat, a to přitom ani není čistokrevná RTS (Supreme commandera neberu v potaz, z toho pathfindingu bych vykvetl). RTSky jsou mrtvý *13*
      • Coffin.Corner
        To má být v době, kdy je RTS prakticky ve stavu klinické smrti argument?
        • A jak existence či neexistence ostatních RTS ovlivní kvalitu SC2? Tvůj argument nemá logikuuuuuuuu.
          • Coffin.Corner
            Když někdo napíše že je to: "jedna z nejlepších RTS v poslední době" musí ji zákonitě s něčím srovnávat, ty logiko... *15*
            • Coffin.Corner
              Však já ti tvůj názor neberu, když to vysvětlíš takhle. *3* Ale je bohužel faktem, že RTS jsou na úbytě a pro toho kdo nehraje multiplayer, jsou prakticky mrtvé.
            • A co takhle když ji porovnávám se svým vlastním standardem toho, co jsou dobré RTS? Ten standard samozřejmě vznikl na základě ostatních her, ale také toho, co prostě považuju za dobré v RTS hrách. Takže neporovnávám přímo hry mezi sebou, ale prostě hodnotím hry na dobré, špatné a všechno mezi tím, každou hru zvlášt podle jejich vlastních meritů.

Takže když mám v hlavě srovnáno, co je dobrá RTS hra, tak nezáleží na tom, kolik jich za poslední dobu vyšlo.
      • MinisterOfSillyWalks
        nikdy sem nic takoveho netvrdil
        a ty si troll a nekritickej blizzna fanboy ktery nedokáže spolknout že někoho něco nebaví
        neřvu že jsou blizzny sv.... nebo že sc 2 a D 3 stojí za H jen jsem řekl že MĚ to nebaví
        • spis to neumis a i v bronzu dostanes na zadek i od toho nejvetsiho nooba, SC2 je nezabavnejsi hra *3*
          • MinisterOfSillyWalks
            samozřejmě že je to NEJLEPŠI hra všech dob... ja hlupak že sem vubec řekl že ME to nebaví pujdu se sklouznout po struhadle do bazenku z jodem jako trest *7*
            a ted už pánove přestaňte mlít sra.ky
            • Naprosto souhlasím, mě sice SC 2 docela bavil, ale oproti původnímu SC (krom o krok lepších animací) v podstatě žádná změna a nevidím důvod proč bych utrácel peníze za HotS. Diablo 3 byla podle mého opravdu špatná hra, která mě nemotivovala ani dohrát ji do konce.
              Mimochodem tvá reakce mě pobavila :) - je vidět, že jsi pravý fanoušek Monty Pythonů... :)
            • Okay, sorry.
        • Ty si haterrrrrrrr.
  • blizzard by mel radsi delat filmy nez hry protoze jejich filmecky jsou 100x lepsi nez hry
  • ty kráso... Za vším hledej ženu *14*
  • 1. když tyto videa vycházela a já si pořidil SC 2 originálku konečně jsem ji začal hrát tak mě až naštvalo kolik videii z te hry už bylo předem vypuštěno do světa a já si jen vlastně přehrával videa která jsem už znal a neměl z toho takový ten krásný zážitek jako když se na to člověk dívá poprvé přímo ve hře a chápe souvislosti tozn video jsem si ze zásady nepustil

2. Celkem mě zaráží toto tvrzení, Kerigenová sní o pomstě? Zabila Duka, zabila Fenixe, značně se připsala na rozsudek smrti Tarsadarovi a ještě ta potvora se dostatěčně nepomstila že sní o další pomstě? *1* to myslíte jako vážně? Já spíš čekal pomstu Jima Kerigenove, ano on ji miluje, ale přísahal že ji zabije za to všechno co udělala. Věřím že nejsem sám kdo si přeje vidět její smrt *3*
    • Shania
      2. keriganova podle me nesni o pomste, aspon ne v tom videu, ale je to spis jeji nocni mura, jak se probouzi jeji svedomi po premene.
    • smejki
      a) Od začátku se touží pomstít jen Mengskovi. A cestou zabíjí, co se jí připlete do cesty.
      b) Jim ani nedoufal, že by šla zachránit, takže v momentě, kdy mu svitla naděje, změnil plán.

Cožpak to není zjevné?
    • pomstila se těm o které ji ve skutečnosti nešlo.
      Ti ostatní se jí připretli do cesty. neměla programově v umyslu je zabít. to měla v umyslu jedině s Megnskem
      • Mengosovi se už jasně pomstila. Vědomě šla do spojenectví s Jimem, Protossi a Mengsem aby je využila k získání kontroly nad rojem. S rojem napadla hlavní základny spojené flotily země které byly na planetách kde měl zájmy mengs. Tím zárověn zničila a zametla velkou část jeho impéria. Doslova jeho impérium roztrhala na kusy. Zabila Duka protože věděla že bez něj je Mengs slabší a nebude tak troufalý. V závěru SC BW odrazila i zbytky flotily Dominiona.

Výsledek? Dominion v troskách Mengs na pokraji k sebevraždě, protože to o co mu šlo zničla...

Ale v SC 2 je rázem Dominion zase silný ale v závěru SC Bw ta pomsta je více než dostačující. Takže s tebou nemohu souhlasit
        • Blizzard brood war neignoruje. Na konci je naznačeno, že Kerrigan cítí, že se blíží zkáza. Proto asi nedorazila terrany v Korpulu a co se týče prottosů, tak ty by jen tak nezvládla vyhladit. Jak bylo řečeno ve dvojce, je jich hodně a nejsou asi jenom v Korpulu.)
        • smejki
          jediným cílem Kerriganové je Mengskova smrt, ne šlapat mu po bábovičkách. Míru dostatečnosti naplnění pomsty určuje "ona", ne ty.
          • Ale zabít ho přece už jednou mohla, místo toho ho ušetřila a nechala ho se trápit nad tím co způsobil toto byla její pomsta. Po tom co mu udělala by jeho smrt byla milosrdenství, chtěla at se utápí v depresi nad tím že přišel o vše na čem mu záleželo.

Přijde mi že toto vám uniká, buď tuto myšlenku změnily tvůrci nebo to byl jen dlouhodobý plán aby ta pomsta byla ještě silnější. Proto dala rozkazy stáhnout roje? Mohla dorazit veškerý život. Tím by serie SC BW znčila. Ale teď si vlastně olízal rány a na to čekala? Aby si tu zkázu mohl prožít znovu a teď už ho konečně dorazila?

Uznávám celou dobu mi unikala pointa toho proč měli zergové tak dlouhou pauzu. Připisoval jsem k to chybě v příběhu kdy si tvůrci úmyslně chtěli nechat vrátka na pokračování
            • smejki
              asi bych si měl znova zahrát BroodWar
            • kostejnesmrtelny
              On Blizzard celkově tak nějak ignoruje dění v Brood War. To co zmiňuješ je jeden z těch nejzjevnějších příkladů - na konci BW měla Kerrigan Koprulu sektor těžce na kolenou. UED na hadry, Mengskovo impérium na hadry, Protossové na pokraji vyhubení...
              Buch, přišla dvojka, tři roky (!!!) poté má Mengsk zase impérium jako kráfa. *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit