Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor

    Působý to jako trip na LSD. To je opravdu jenom pro někoho:)

    • zx_spektrum

      No není to vůbec daleko od pravdy :) Hlavní postava trpí psychózou a její projevy jsou konzultované s doktory i s lidmi kteří psychózu zažili ve skutečnosti. Halucinace, bludy, paranoia. Jednička byla u těchto lidí hodnocena jako velmi věrohodná. A do podobného stavu se dá dostat i z některých drog.

  • Mě se jednička líbila. Ale video, které jsem viděl na youtube, mě moc nepotěšilo. Senua v boji nebo při zranění řve. A ten řev mi dost vadil. Pořád stejný zvuk, dost něpříjemný. Jinak to vypadá na větší akci a možná méně puzzlů. No uvidíme, jak to dopadne.

  • zx_spektrum

    Já fakt na jejich marketingu nevidím nic diskutabilního, hra se vyvíjela a povědomí o ní se udržovalo, možná i líp než u řady známějších titulů.

    Každopádně, jednička nebyla pro každého a to samé plně očekávám i u dvojky. Mě to ale neskutečně sedlo a na dvojku se těším jak už dlouho na nic. Pro mě to bude první day one nákup hry za posledních 10 let. Skvělej dárek na narozeniny, tak ne že to Ninja Theory odloží 😀

    • Souhlas to je hra vic psychologicka a neni pro kazdeho popcornoveho hrace :) Ty muzou jit radeji hrat GTA V nebo strilet nekde zombie a nebo pustit Last of Us.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit