Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fallout je velmi unikátní a zajímavý svět, ale Elder Scrolls je za mě naprosto generické fantasy, a je dobré jen proto, že samotné hry jsou velmi dobré. A to říkám i přes to že TES 6 je jedna z mých nejočekávanějších her

    • Oblivion byl úplně genetické fantasy, ale takovej Morrowind určitě nebyl generické fantasy, právě naopak. Ono samotný univerzum TES je hezky udělaný a má i své dosti originální části, jen od Oblivionu jdou na jistotu pro širokou veřejnost a to originální a zajímavé ignorují.

    • KrPa

      Elder Scrolls je totiz puvodni hra Bethesdy a proto to je takovy pribehovy odpad = lečhce nadprumerne hry. Fallout delali legendy z Interplay. Kde puvodni dve hry jsou legendy a posledni jsou sr**ky od Bethesdy.

      • Toto 💯

        Ono bylo dost znát když se v uvozovkách Interplay (ano, vím že Obsidian) vrátil k Fallout franšíze dílem New Vegas, ne nadarmo je považován za jeden z nejlepších Falloutů - kratší herní době navzdory.

        Jediný co se Bethesdě pořádně povedlo byl Morrowind, to je hra kterou je radost hrát i po těch letech. Skyrim ačkoliv je super hlavně na první průchod, protože je radost objevovat nové lokace, tak podle mě v porovnání s TES3 hodně pokulhává co do celkové atmosféry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit