Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani ne. Ono je fakt, ze jsem s tim vzdy nejak pocital. Takze vlastni heslo, jmeno, mail, heslo ke kreditce unikatni. Kdykoli jsem si neco zakladal, samozrejme jsem s tim pocital. Ale ta jejich nejistota je docela pochopitelna. Jenze to je stejne jen chvilkova vec. Za par mesicu je to vse ve starych kolejich a lide se nauci akorat byt opatrni. ale nemyslim, ze by to prestali vyuzivat.
    • ale je fakt, ze placeni kreditkou se pokud mozno vyhybam.
  • Patří sem vůbec STEAM ? *1* čelilo vůbec v poslední době nějakýmu utoku ?
    Abych odpověděl na otázku v článku ne nemam strach poskytovat udaje ale jen STEAMu.

Nehledě na to co si o těch hekovacích akcí myslím že je to spíš z 90% osobní. Stim chci říct že svým přístupem nebo chováním...? Nevim jinej důvod nevidím... Nepředpokládám že to dělaj jen tak... důvod musej mít tak či onak
  • taky prave nemam duveru k bankami kdyz tam ucet mam. clovek tam ma ulozeny penize ale jsou to porad virtualni penize.
  • je to dobre ze to hackly aspon si lidi uvedomuji ze kdykoliv jejich data muzou ukrast.myslim ze na to chteli hackeri poukazat jako skupina "ztohoven".
  • Chovam se stejne. Uz pred tim jsem totiz neduveroval. Placeni kartou pres internet neni technicky dobre zabezpecene, je zalozene na duvere, ze se nikdo neodvazi ho zneuzit. Proto na psn velmi ocenuji moznost platit pres kupony.
    • bohuzel playstation network card se ted nedaji nikde sehnat,lepsi si nabit pres kartu a pak si na ucte zakazat pro kartu transakce online
  • vasekveselej
    V tomhle tématu mě drží chladným moje neznalost, dobře, tak mě přijdou na nějaký to heslo, na mail, maximálně na telefoní číslo a dál ? Oni se snad nezaměřují na jednotlivce ne ? Nemají to spíše jako prestředek k vydírání těch okradených společností ? Mám trošku rozumu, když bych měl někam zadávat číslo kreditní karty, účtu nebo čehokoliv kde bych mohl o něco přijít tak si to sakra rozmyslím... Já vím, neznalost neomlouvá, tak mě prosím poučte *3*
    • Ono nejde o tebe. Jde spis o to, ze vetsina lidi ma heslo k mailu napr. i jinde. Nebezecnost techto skupin je v tom, ze ty data daji k dispozici dal (tak jak to napr. udelal Lulsec, ze to dal verejne na web). Takze to muze kdokoli vzit a muze zjistit heslo k mailu, tam budes mit napr. aktivacni mail nejen na aukro, zjisti si tva bezne pouzivana hesla a pri trose stesti se muze krucek po krucku dostat skoro ke vsemu, vcetne tveho pin na karte. Rozum ma samozrejme hodne lidi, ale pri dnesni dobe si vsechno nestacis hlidat a kdybys mel mit vsechny hesla unikatni, nemuzes si je zapamatovat, protoze pri vzpomenuti bys mel mit nejake voditko.
      K vydirani to evidentne nemeli, protoze misto toho, aby poskodili jen sony, poskodili vic spolecnosti, diskuznich for a i uzivatele.
    • skaven123
      skor ide o to ze v ucte mas prave to cislo kreditnej karty, aspon co ja viem, a keby ti zmenili nielen stiahli heslo, tak prides o vsetky hry co mas online aktivovane
      • vasekveselej
        To právě nemám, od přírody sem asi nedůveřivej člověk takže radši všechno na ruku, proto jde ne až tak tohle téma ale spíš problém kolem mě...
        • skaven123
          ja takisto, vyuzivam max. ebay a paypal, takze dufam ze ten paypal nehacknu :)
        • Ellendway
          No pro některé lidi (i mě) je pohodlnější koupit si digitální stažení hry. Problém je ten, že některé společnosti poskytují placení přes kreditní kartu, kterou samozřejmě ukládají. Od takových firem raději sám utíkám... tedy pokud tam není možnost platit přes PayPal.
          • vasekveselej
            Tak pro mě je koupení hry něco jako rituál, opatrně vybalit z obalu, prozkoumat manuál, krabičku, uložit ji na místo, pěkně jak se říká se s tím pomazlit, takové hry si vážím víc než jen nějakých dat na disku *3*
            • To chapu, taky mam rad krabicky.
              Ale to, ze si koupis krabicku ti dneska ani v nejmensim nezarucuje, ze nebudes potrebovat treba Steam.
              Kuprikladu serie Total War... Jsem hrdym majitelem krabicek Empire, Napoleon a Shogun 2, ale vsechny musim mit registrovane na Steamu. Pokud se mi nekdo naboura do mailu (coz uz se mi jednou stalo) a do uctu na Steamu, zmeni heslo, tak jsem v p... vime kde. Zbytecne budu mit doma 3 krabicky. Uz si (legalne) nezahraju. Teda, pokud si je neokupim znovu...
  • Zjistit, že má společnost má data - mnohdy snadno zneužitelná - tak mizerně zabezpečené, asi bych se na ne taky vy ... Hackery z toho ale neviním, nakonec jen díky nim jsem zjistil, že má data a má bezpečnost je těmto společnostem jedno.
    • Vidim to naprosto stejne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit