Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a o čem by se tam mělo znovu psát v Assetto Corsa nezaujatě a slušně se ptám taky rád virtuálně jezdím co je tam nového a rád změním názor
    • Aktuality ze světa AC například zde: http://simworld.cz

      Je jich rozhodně nemálo :)
    • 1. nauč se psát srozumitelně
      2. do AC vyšlo nadupadné DLC s nascanovaným Nordschleifem a 10 novými kárami, o tom se tu nenapsalo ani ň, kdežto o pCARS se tu píše pořád o kdejaké ptákovině.
      • Hanzales
        Jo, takový MP závod s BMW M235i, nebo Alfa/Mercedes DTM na Endurance layoutu - 5 kol s poškozením vozu i pneumatik (tzn. šetřit ty gumy), to prostě nikde jinde takhle intenzivně nezažiješ, ještě když se trefí server, kdy k údivu jede celé pole jako vláček a těch 8 vepředu to valí celé kolo stejně rychle, jako těch 8 vzadu. Ale to by bylo pomalu na extra článek :)
        • tesit se na DLC kdyz jeste nevime jestli samotna hra bude stat za to .. ale dobre vedet ze marketingovy team se neflaka a vymysli jak uklidnovat lehce rozlazeny dav :)
  • giacobraza23
    Vsechno co vyslo pred Project Cars a co vyjde po nem bude jen stin v mlhavem ranu.. a dyz zaprsi nezbyde ani ten.. WTF Assetto Corsa, Game Stock Car a R3E? A jeste k veci: Lykan Hypersport Lambo Aventador.. nic vic nic min.. par prkotin
    • chudáku
  • Už je to docela trapné, jak Games.cz naprosto ignoruje ostatní závodní tituly, ale o PCARS vychází články pomalu 2x týdně... Assetto Corsa, Game Stock Car nebo R3E jakoby ani neexistovaly.
    • Jack1947
      DEj si pohov Asseta měla už dokonce recenzi, chceto trénovat PŘEHLED! *3*
      • a byl nejaky clanek o GSCE? ... pravdepodobne nejlepsi simulator na trhu a mluvi se o nem sakra malo ... ted jeste s MR18 a Marcas Petrobras integrovanymi primo do GSCE .. na ceste update s flex aerem, flatspottingem, dirt buildupem .. zadne novinky jako:

        Formula Vee a F1 2014 free update do GSCE

        Metalmoro Mr18 + Johanesburg Historic free update do Game Stock Car Extreme,

        Bologna Historic (Imola), Ford Focus, Mitsubishi Lancer GT, Chevrolet Cruze, Toyota Corolla free update do Game Stock Car Extreme ..

        Hlavne ze vime o DLC s jednim autem, ktere jednou dostaneme az jednou dostaneme pCars ..
        • Naprostý souhlas, GSCE mne hodně chytlo...
      • přesně tak a nevím proč tady někdo pořád přecenuje Asseto najednou hnusná grafika a arkádové ježdění uspokojuje beta Project Cars je jinde a i Gran Turismo kdy dáš nastavení auta gum je lepší na volantu než AC
        • Hanzales
          To to musíš mít v tom AC extrémně špatně nastaveno, nebo nevím :) S volantem jezdím/jezdil jsem snad všechno a co se týče odezvy volantu, řadil bych to aktuálně asi následovně (dle osobních dojmů) :
          Assetto Corsa > RF2 > (sem bych ještě tak trochu vmáčknul stařičké LFS, nebo mody RF1 typu historX, nebo GSC) > R3E > pCars. iRacing jsem bral dlouho jako leadra, ale nějak mně pak právě uneslo to AC.
          V pCars se mi zdají i po (snad) správném naštelovaní volantu ty odezvy volantu bohužel tou nejslabší stránkou. Zbytek naopak exceluje, tam se snad ani přít nedá. Ale zatím co v AC se mi daří zachránit smyk i se závodními bestiemi, v pCars už to tak slavné není. Možná je to celkovým podáváním informací o tom, co se s autem děje. Jinak ten žebříček brát také s rezervou, protože poslední dobou hraju např jen AC, R3E, pCars a semo tamo RF2 (URD). iRacing mně nějak pustil, naopak pCars s posledními updaty nabývá na zábavnosti ve všech ohledech, včetně toho FFB, jen bych prostě konkrétně tento prvek nevyzdvihoval jako nejlepší mezi vším ostatním.
          Co se týče Gran Turisma, tam bych brzdil. Opět s dobře nastaveným volantem bylo GT5 labužo, v GT6 je cítit znatelná změna fyziky i FFB, ale když pak chvíli na to člověk zapne třeba jen RF1 a HistorX mod, hned jde cítit, že je těch informací mnohem víc a na limitu auta se řídí mnohem snáz.
          PS: dobrá zpráva je, že pCars budou na PS4 podporovat Fanatec volanty (na XboxOne pouze clubsporty). Kdyby pak GT7 podporovalo taktéž, letím pro to ihned, seč by mi nohy stačily. Doufejme, že si GT polepší hlavně se zvuky, tam zase exceluje pCars, krapet více R3E a Forza na tom se zvuky také není vůbec zle. Holt každý má něco a ideální je mít všechno a hrát podle chuti, času a nálady ;o) A osobně pCars věštím velký úspěch. Některé detaily člověka až zaráží a minimálně na PC zde vlastně doposud podobný mix závodního simulátoru s kariérou a nabušenou grafikou nebyl.
        • Jack1947
          Je pravda že fyzikální model u Pcars je o fous lepší ale to je neduh simulátorů, třeba při převrácení se točí pohled ale kamera stojí respkt se jen zlomí vaz pilota obtočí se kolem dokols aby se vrátil. Zpátky na místo zato destrukce u pcars při čelním nárazu do zdi je neskutečná. Pokud někdo chce vyloženě jen fyziku/destrukci tak BeamNG. Kéž by to byla jednou hra a ne jen simulátor to by byl nářez (bacha cryengine a je to náročné, padá to pří více objektech).
  • Jack1947
    Ty jo DLC zadarmo, to je jako ve snu! *8* *4*
  • Vojta_Ilavsky
    Bezplatné DLC...
    Neříkalo se tomu kdysi update?
    • Ne. Tomu se vždy říkalo bezplatné DLC. Před DLC totiž existovaly jen datadisky a k žádnému častém patchování her nedocházelo...
      • Presne protoze hry vychazeli bez chyb, v rekach tekla misto vody cokolada a deti si hraly na rozkvetlych loukach plnych lucnich kvetin a na pozadi se na vsechny smala duha po ktere se klouzali jednorozci primo do slehackoveho more.
    • Rikalo se tomu update a ted (kdyz to pridava novy obsah do hry) se tomu cast rika DLC. Downloadable content to je takze to sedi.
      Budes se mozna divit ale to jak se rika urcitym vecem se muze postupem casu menit.
      Muzes s tim nesouhlasit a muzes proti tomu i protestovat ale nakonec se stejne musis smirit (nebo zemrit nesmiren)...
    • no rikalo ale DLC to je neco vic cool
    • Nie, pretoze jedna kara update nerobi.
      • Update je každá aktualizace hry, bez ohledu na její rozsah, i když se jedná o vylepšení stávajícího obsahu... DLC z pravidla přidává nějaký nový drobný obsah(většinou placený)... V době CD a DVD se tomu říkalo třeba datadisk nebo extension, které ovšem přinášeli znatelné rozšíření hry...

        takže abych se vrátil k původní otázce... bezplatné DLC je opravdu Update, ale z marketingového hlediska je Update považován za samozřejmost, zatím co "bezplatné DLC" vyvolává dojem, že dostáváte něco navíc a zadarmo...
        • No ale oni vydaju jedno auto a potom tonu patchov aby ho orpavili.
    • CRYPT
      Velice trefny nazor

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit