Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže chápu to tak, že to nebude Divinity 3, ale Divinity? Takže  to možná bude v jiném duchu než DOS 1 a 2...

trailer teda ale dost nechutný, no nevím, není ta brutalita zbytečná?

jinak sex s ještěry mi připomíná - dočetl jsem sérii "Legie" od Kotlety a Sněgoňové, a tam došlo na sex s vesmírnou ještěrkou taky....

• Pravděpodobně půjde o akční RPG z pohledu třetí osoby ve stylu Divinity II: Ego Draconis (nebo Zaklínače), ale třeba překvapí něčím jiným a zajímavějším. Ostatně v Ego Draconis ses mohl změnit na draka a prolétnout se nad krajinou, takže laťka je vysoko.

Ad brutalita. V zásadě souhlasím. Přijde mi, že se soustředili hlavně na ni a vlastně neukázali nic, takže mi přišla samoúčelná. Kdybych to viděl bez kontextu (a nebyly tam ty ještěrky), tak si řeknu, že je to nějaký divný trailer právě na na dalšího Zaklínače. Estetika je trochu podobná.

• jo, tak nějak mi přijde, že od dob Her o Trůny, když chce něco nálepku "dospělé", tak tam musí být sex a musí to být brutální...mě takto ten trailer spíš odradil

• Inquisitor

k čemu jsou tyhle oznámení, kde se nikdo nic nedozví?

• Jevo83

Marketing department musi minut budget

• Morraw

*heavy breathing* vypadá to na restart značky. Jsem zvědavý na časové zasazení, jestli po Divinity 2 nebo uplne nová časová linka. Ale na co Larian sáhne to je zlaté. Je stejně neuvěřitelné, ze udělali po sobě tři CRPG a každé je o řád lepší než to předchozí.

Taky by to mohlo být first person RPG a začít konkurovat TES. To bych si nechal líbit.

• kulhy_parici_spici

Myšlenka s first person se mi taky líbí.

• Jevo83

Zasadenie aj atmosfera su vyborne, teraz este zistit zaner a storocie releasu plnej hry😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit