Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • atmosfera jednicky je pryc.... vypada to jako GTA5 videa ble.. A tyhle pistole jsou hezky, ale pokud tam nebude dual desert eagle, tak at se jdou bodnout.
  • Vymysleli tomu "gangu" hezký příběh. Ovšem netuším proč mu říkají gang? Já si představím skupinu zlodějíčků, dealerů...a ne polovojenskou organizaci. To už je spíš mafie a ne gang!?
  • Já bych spíše řekl, že to je představení zbraně než gangu ;)
  • RakeW
    No, autoaim se bude muset pořádně snažit, když Max svých 32 ran ze dvou Berett vyměnil za tohle :).
  • Ja si nemuzu pomoct,ale cim vice toho ze hry vidim,tim mene mi to maxe pripomina.
    Kdybych nevedel o jakou hru se jedna,tak by me ani ve snu nenapadlo,ze se jedna o pokracovani MP.
    Hra to muze byt fajn,ale maxe mi to moc nepripomina.
    • Inquisitor
      Taky to tak vidim, ale to už je dneska bohužel u pokračování běžným jevem.
  • kdy ze to vyjde?
    • google it you piece of shit!
      please.
  • Resident5 v Africe, Max Payne taky někde v tropech, co pořád mají s tím sluníčkem? End of dark games? WTF?
    • Inquisitor
      Jo bral bych zase New York za sněhoví bouře jako v jedničce. Ta amosféra byla dokonalá.
      • Sněhoví? Kde jsme v gaylandu? Sněhové!
  • V nadpise se krásně ukazuje zrůdnost stupidních pravidel jazyka českého. Horší už je jen "ová" za jménem afričanky, nebo číňanky...

Jinak hra vypadá skvěle.
    • Hairy_Ass
      Ale no tak, tak hrozný to ještě není. *15* Každý jazyk má některá "divná" pravidla pravopisu. *3*
      • Nemohl jsem si pomoct *9*
  • Generalmagor
    Eh? Co já vidím, je trailer na revolver 608 bull, žádnej moment s gangem tam skoro ani nebyl, ale jako byl, ale to jsem se fakt nestačil s nimi seznámit . :D Stejně je to jedno. Ten trailer je pěkná nuda. Pro mě, absolutně zbytečná ukázka. Ovšem tím neodsuzuju MX3, i tak se moc se na to těším! ;)
    • Chtělo by si to ten článek přečíst

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit