Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No hlavně by měli urychleně dodělat end game, jelikož hra prakticky končí s hlavní linkou a pro vytrvale,tak ještě doexpit na lvl 75, nabrat ancestral věci a tímto končí. Nějaké nutkání dolevlit 100 je prakticky k ničemu a hlavně jen pro nolifery.  Jsem z D4 end gemu velice zklamán. 

  • Kompost

    nejak nechapem v com je vlastne problem. od toho sezona je ze je v nej sezonny obsah pre sezonny charakter s odmenami za postup a ked sezona skonci odmeny sa odomknu natrvalo do eternal realmu. nic divne na tom nenachadzam. nechces, nehraj. 
    apropo na postup od zaciatku - jak dlho by asi bola sranda hrat sezonu s lvl. 100 gerojom z eternalu. schvalne kolko ludi by to udrzalo bez zmysluplneho pocitu progressu. a tych par zmien v systemoch by nebola dostatocna udicka na dlhodobejsie zotrvanie.

    edit: medzitym uz ajtak ozmanili ze oltare, reputacia v zonach a odhalenie mapy je shared medzi battle passom a eternalom. takze odpada dost velka cast behania a s 10 skill pointami, 20 paragon pointami a 10 nasobkom statov ma beztak celkom slusny start bonus aj novy charakter

  • Nesouhlasím s tím, co se píše v článku, to že je battlepass jen pro sezonu dává smysl a je to jen dobře.  Ne, nedává žádný smysl dát ho i na eternal realm. Proč? Protože bychom ho byli schopni udělat velmi rychle, ve free battlepassu jsou xp boosty. Už teď jsme schopni boostnout novou postavu za 1,5h na 50lvl, pak se to hodně zpomalí, ale i tak blizzard avizoval, že battlepass expí podobně rychle jako herní postava. I v d3 byly skiny v sezonách, aby to motivovalo hráče sezony hrát. Jaká by pak byla motivace hrát sezonu, když by to bylo možné získat na eternar realm. Hrozně stupidní argument, proč to nemůžou mít všichni. V poe si taky non-season postavou nezahrajete season kontent a nedostanete skiny ze sezony, tak proč to někteří vyžadují tady. Aby se náhodou někdo neurazil a všichni měli dostupné vše.

    • nightborne

      Jaká by byla motivace hrát sezónu? Já ti nevim, třeba setovky / legendárky / mechaniky, který v off-season nejsou? Já teda sezóny dycky hrál kvůli tomu a nějaký skiny mám fakt na klobáse.

      Off-season battlepass by mohla bejt verze bez xp boostů nebo jinejch pasivních bonusů, aby lidi, co nemaj čas nebo sílu začínat od nuly neměli pocit, že jim blizz ukázal prostředníček, toť celá pointa. A nikdo neříká, že by seasonal battle pass těch skinů nemohl mít víc, aby i ze sezóny bylo něco exkluzivního. To, že off-season postavy místo toho nebudou mít -nic-, je prostě celkem nešťastný.

      • Ne, nesouhlasím. Sezona trvá tři měsíce, za tu dobu vyexpí i člověk, co nemá čas,  jasně, expení tu jde pomaleji, ale já už budu mít druhou postavu na lvl100, i když jsem asi výjimka. Blizzard chce motivovat k hraní sezon, tak doufám, že neustopí.

        • 2 postavu na 100 chlape víš vůbec co je Real life? 

        • nightborne

          Hele, dvě postavy na kilu je maniakální výkon, takovým měřítkem nemůžeš posuzovat fotry od rodin, který si k tomu můžou sednout na půl hoďky denně =D.

          Víšjak, já jenom říkám, že motivovat k hraní sezóny se v pohodě dá třeba novejma aspektama, díky kterejm by se daly stavět nový buildy, například. Však ve trojce sem skoro dycky hrál sezóny právě kvůli novejm setům a podobně. Nějakej okleštěnej pass pro off-season by potěšil všechny a neuškodil nikomu, imho.

          Mno, uvidíme, jak to nakonec bude vypadat, třeba vymyslej nějakej kompromis... a nebo prostě budem hrát sezónu, mno.

          • Proky

            Půl hoďky denně? Tolik času bych chtěl mít. Rozhodně normální fotr od rodiny nemůže season pass udělat. Dřív jsem hrával klidně 5 hodin denně, teď jsem rád za 2 hoďky týdne, což si myslím, že na season pass asi nestačí, abych ho dostal na 100?


            To je názor inteligenta, který se zamyslel a řekl, že to dohraje každý během 3 měsíců 

  • Hidden

    Je to o to nepochopitelnejsi, ze se tim sami pripravuji o zisk. Pokud nekdo s novou postavou v sezone hrat nechce, tak si ani nebude kupovat rozsireny battle bass, ackoliv by o nem jinak mohl uvazovat. Rekl bych, ze tohle jeste dost prehodnoti. ;)

    • Znesvetitel

      Ne, nepřehodnotí. To samé je v Immortal. Chceš koupit? Kup. Nechceš? Nekup. Obecně hry nemají za cíl mířit na fotry od rodin a důchodce, ale mladou generaci. Ta generuje největší zisk. Funguje to tak všude, včetně YouTube kupříkladu. Taky tam generují největší zisk děti a ne důchodci. Takže kvůli tomu se Blizzard určitě nebude měnit a ostatně ani já bych to neměnil. Buď ten čas potom máš nebo nemáš. Kvůli této skupině lidí je prostě nesmysl něco měnit. Cílovka je daná. Já jen nechápu lidi, kteří brečí, že nemají čas to dohrát, když mají haranty. Tak s tím si je snad dělali, ne? Že nebude čas nebo mnohem méně. Koncept seasons je nastavený dobře. Zbytek může hrát dál v Eternals a později se ty změny projeví i tam. Nevidím žádný problém a důvod plakat, pač já mám děti. Taky mám práci a mám tedy logicky speciálně teď v létě méně času než děti, které mají prázdniny a mohou tam sedět 24/7. Brečím kvůli tomu? Ne.

      • Hidden

        To neni tak zcela pravda. Demograficke skupiny na mobilech a PC/konzolich jsou proste jine, takze zatimco treba s Immortal asi muzes cilit na velmi mladou generaci, na desktopech uz to tak neplati a nejvetsi skupinou tam jsou prave ti fotrove od rodin a tahle skupina utraci i nejvice penez (ostatne si to i muze dovolit). Dosti pochybuju, ze cilovka Diablo 4 jsou deti (s ratingem pro dospele se kterym hra vysla by to byla dost kontraproduktivni strategie).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit