Přejít na výpis diskuzí
Shadowrun: Hong Kong vybral už milion dolarů a přidá díky němu minikampaň
16.2.2015 | Aleš Smutný
22 příspěvků
-
Shadowrun jsem měl vždy rád a měl bych asi být vděčný za každou hru. Ale Shadowrun mám rád kvůli tomu světu a jeho možnostem. Ty dvě hry co vznikly nejsou uplně špatné, ale připadají mi děsně statické. Nikde se nic neděje, vlastních rozhodnutí minimum. NPC pouze stojí a čekají na těch svých pár vět. Chybí mi prostě vtažení do žijícího světa. Klidně i více automaticky generovaných vedlejších úkolů. Větší možnosti při budování party a vztahů s okolním světem. Možnost pracovat pro různé korporace atd.
-
-
jj, je to takova jednohubka a tak je potreba to brat
taky bych ocenil tebou zmineny moznosti, ale to neni v silach tehle lidi v takhle malym projektu
vysledek se da poridit v ramci ks za 15 dolaru, takze je to v porovnani s hrama za 3/4 nasobek porad krasnej pomer cena/vykon -
-
No jo. Je mi jasné, že je dneska vývoj her děsně předraženej. Celkem by se mi líbilo, kdyby to běželo na enginu Xcomu. Bitvy na čerpací stanici nebo mezi baráky, to už bylo Shadowrunu celkem blízko. Sniper schovanej na střeše, vojáci s brokovnicí vykopávají dveře, psionik omračuje... *3*
-
narazim treba na ten novej order, kterej ma tretinovou herni dobu (filmy+qte nepocitam do hrani, to me vetsinou na hrach jenom prudi)
-
-
-
cool, další cyberpunková hra ze série Shadowrun. Z posledního dílu Dragonfall jsem byl velmi nadšen.
Takže do dalšího roku se mám na co těšit: Shadowrun Hong Kong a Cyberpunk 2077 - haha, kecám, Cyberpunk 2077 tak rychle nevyjde :-( -
nojo, KKKt uz si zase naklikal pluska *1*
-
-
Holt když si někdo myslí, že +/- má větší hodnotu, než argument, tak stačí jen klikat. Argumenty nejsou třeba. Tzv. taktika ubrečeného děcka. *15*
-
-
QQ na pc jsou jenom pirati ktery nam nechteji dostatecne kupovat call of duty 34, QQ
-
-
No tak zrovna ti co dělají COD by za 1M USD ani nevylezli ráno z postele. *1*
-
-
Hoši co dělají CoD by zasloužily palác ze zlata *14*
-
-
padák by stačil
-
-
někomu i provaz
-
-
-
-
Prosimtebe vzdyt na pc nemate ani gta 5 nebo Last of us ! ! ! ! Takovych vymazlenych gamesek by pro pc warez race byla skoda.
-
-
Nikdo se o to neprosí... my tu máme stovky jiných lepších her.
-
-
"nikdo"
https://www.change.org/p/rockstar-release-gta-v-on-pc
http://www.chn.ge/1L3i2Gb
"stovky lepších her"
http://www.gamerankings.com/browse.html -
-
Jasně. Typický argument petic za PC porty. To maximálně tak dokazuje, že PC hráči nejsou id*oti. Kupovat topinkovač kvůli 1-2 hrám, které mě zajímají, je samozřejmě nesmysl. Ale chápu, že vy low ovečky od Soníků a Mrkváčů to nechápete.
Btw, gamerankings průměry? *15* *15* *15* KK. *7* -
-
stejne vsichni vime, ze ty petice jsou fake konzolistu, aby meli pocit vyjimecnosti *5*
ja bych se podepsal leda pod forzu, zbytek si nechte, at nemusite psat dalsi reminiscence na dekrety zelenohorsky a kralovedvorsky -
Koukám, že asi nechápeš psaný text, doporučím na tom zapracovat, zvlášť pokud ti není 10 - 12 let.
Když si přečteš jednou (nebo destkrát - zde to pochopí i opice) text, na který jsem reagovat, zjistíš, že uživatel psal o tom, jak "nikdo se o (tyto hry) neprosí" a jak se na PC nachází "stovky lepších her". Tím, že jsem poslal odkaz na petice se ukázalo, že zájem tu je a tudíž to jeho "nikdo" neodpovídá skutečnosti. Zároveň odkazem na gamerankings jsem ukázal že ty "stovky lepších her" zrovna skutečnosti moc neodpovídají. Sežeň mi odkaz na ty údajné stovky her a já se ti veřejně omluvím a rozkopu všechny své konzole.
Pokud se ti to nepovede a ty "stovky lepších her" tu nikdy nebyly, jsi obyčejná uřvaná PC Steam ovečka...hodně štěstí, chlapče. *3* *14* *1*
-
-
ano, nikdo, 50 000 je nikdo
-
-
gta 5 by na pc vyslo tak jako tak, bylo v planu od zacatku, nehlede na nejakou petici...
-
Ale všiml sis, že GTA V na PC vyjde už za pár měsíců, že jo?
-
Tipuju, že "nikdo" by v tomto případě mělo zamenat 0 lidí a ne cca. 50 000 u TLOU a už vůbec ne 720 000 lidí u GTAV.
-
-
-
-
-