Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja som rad za kazducku vesmirnu strategiu od cias HW. Jupiter, Hegemonia, boli asi posledne dobre hry v tomto duchu, ktore si aj dnes rad zahram. Complex mod pre HW je uplne krasa..ked si vezmeme aka je to stara hra. Toho remaku sa bojim...bo 1:1 to nebude...a dnesne upravy hier pre masovu populaciu hlupuckych deti kazia stare dobre hry (napr self healing v FPS....where is the fun in that). Co sa tyka "HW3", ktory bude planet bound vs space mi nevadi..ak si zachova hratelnost HW...bude to pecka. Cas ukaze...zatial co boli videa a info..to neni az tak spatne..hlavne ze sa konecne vdaka Kickstarter a inym podobnym moznostiam dostavaju do povedomia konecne aj RTS a turn based hry ktore som tak vzdy zboznoval. Moderne ponatie hier mi tak troxa vadi a preto sa rad vraciam do starsich cias rokov 90s a early 00 *1* *1*
    • Som zabudol dodat...ze uz roky cakam kedy spravia nieco podobne z Univerza Babylon 5, Star Trek abo SW (neratam sem SW Rebelion alebo ST Armada seriu) skor HW style vesrmirnu hru...verim ze by sa to ujalo u hracov
  • Kouká se na to pěkně , ale hrát bych to snad ani nechtěl .... Než nakliká celé flotile , než zničí tu poslední filcku v pásu asteroidů ..... prostě opět žádný posun v ovládání ....
    • uz aj HW mal skupinovu volbu....a malo to svoj vyznam v HW...nikdy clovek nemal tak vela lodi aby to bolo uplne ze otravne......keby tam bolo tak 10x viac lodi..tak urcite...ale uz Jupiter Incident to vyriesil pekne skupinovanim a viazanim lodi do letiek etc.....zase aj clovek musi nieco robit..a ovladat len celu flotilu je kravina....ja osobne rad nastavujem kazdej lodi ciel samostatne....bo kazda lod na nieco funguje.....kombinacie a utoky z roznych stran su dolezite.....nova generacia hracov je proste hrozna...vsetko ma byt jednoduchsie....zretelne...ma to do oci buchat....a rozum hlavne treba nechat doma ze *16*

Old school games boli zabavne i ked jednoduche kvoli tomu ze vyzadovali aj troxa rozumu....vacsia cas dnesnych hier je o rychlich prstoch a hr hr hr do vsetkeho....ach jo
    • hmw žadny posun v ovladani nepotrebuje
  • Parada, uz se na to tesim. Tohle melo udelat to studio, co delalo Homeworld kdysi, misto te tuctove planetarni RTS.
  • tohle bych bral hned
    • p.s.
      ale tak doufám že to nebude kopie hmw 1:1 mohli by prijít s nečím svym, tak treba mne v hmw chybeli nejake ultimatni zbrane, treba atomovka nebo vic sci fi - umela černa dira nebo neco podobneho. taky by semohli inspirovat modem komplex protože rekneme si na rovinu zakladni hmw mel docela jednoduchy buildorder
      • jojo, taková povedená černá díra, to je radost ze života.
      • Zkus Complex mod. Jsou tam obri superlode.
        • ja znam ten mod, jen tak premyslim jak by se dala ta hra vynovit a zlepšit a jak rikam chybi mi tam nejaka ultimatni zbran; jinak atomovky tam jsou taky jen jsou malo učinne
  • Kedy ma byt ten hd remake homeworldu ?
    Dik
    • k čemu ti to bude?
      • Pretoze som to nehral tak by som si to chcel kupit..
        Taktiez by ma zaujimala ta druha hra ktora sa strasne podoba na homeworld, alebo snand je od ich autorov lenn to bude aj na planete nie len vo vesmire.
        • hra vypada porad skvele co ti brani ji koupit ted
        • http://blackbirdinteractive.com/
          https://www.youtube.com/user/InsideBBI/videos
          https://www.facebook.com/blackbirdinteractiveinc
  • Pilgrim66
    A mohli si vypnout Skype když to natáčeli *1*
    1:21
  • Pilgrim66
    Vypadá to nádherně.
  • jackherrer
    Můj komentář je opět mimo, ale musím to někde ventilovat.
    Hrozně moc bych chtěl nějakou sci-fi hru ze světa Řádu od spisovatele Neala Ashera, na žánru zas tak moc nezáleží, ale opravdu rád bych se do toho univerza ponořil v nějakém jiném médiu.
  • Blue.Shark
    Vypadá to krásně. Doufám, že tvůrci časem zahrnou i letky menších stíhačů. V Homeworld 2 mě hrozně bavilo sledovat jejich manévry :)
  • ku*va to je úplně jak Homeworld :D No pokud se jim to povede tak jim nic vyčítat nebudu, Homeworld je moje srdcovka
    • Me to taky prijde uplne jak homeworld. Skoro jako bych se koukal na nejaky HD remake nebo treba jen mod. Kazdopadne kdyz to bude vpodstate kopie, tak se urcite zlobit nebudu
      • Čím podobnější Homeworldu, tím líp *4*
    • Ja musim vyjadrit svuj castecny nesouhlas. Skoda toho designu lodi a divny hudby. Jinak by tam ta podoba byla asi vetsi.
      • Souhlasím že ty lodě se mi taky exra nelibí, ale na druhou stranu špatně nevypadají. A pokud jde o hudbu tam můžou ještě dost změnit
      • RangerCZ
        Je to teprve Alpha, vše se může změnit :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit