Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak zde není o čem se bavit, po GT5, které mě nakonec moc neoslovilo, je tahle hra čísl dvě pro letošn rok, Shift 1 stále jezdím, a nemůžu se dočkat.
  • Proboha to je NUDA. *6*
  • Je to pěkný a je to nuda *10*
  • Tak na takuto grafiku pocas hry mozete isto zabudnut. Post process jak svina.
  • Hanzales
    Sice je to hodně šikovně nastříhaný trailer, ale ať si kdo chce co chce říká, prostě a jednoduše mlask *4* jo a slint taky. Ty zvuky sice "vypadají", že mají na sobě nalepený nějaký ten post proces, nebo to tak dobře zní díky těm šikovně nastříhaným záběrům, ale záhy to zase vypadá, jako že je to skutečně z ingame replay a gameplay. Ale i tak, těch pár záběrů z kokpitu, slast pro oko i ucho. Spíše jde o to, jestli ten motor bude skutečně tak krásně zpívat a to i díky nadskokům podvozku atd. Tady se sám nechám rád překvapit jestli to tak slastně bude znít i při jednotónním kroužení. Nejvíce mi právě zvučně hladí bubínky pobrukující motor, melodicky reagující na hupy hopy, nebo při prokluzu pneumatik atd. Ono se to nezdá, ale zvuky hrajou podle mně stejnou roli, jako grafika a fyzika. U závodních her dokáže kvalitní řev motoru udělat velké věci, si myslím :)
  • Jestli je tohle bez nějakýho drastickýho postprocesu, tak to při vší střízlivosti vypadá skvěle. Tratě přepracovali svědomitě, alespoň podle těch střípků. Jdu se podívat, jestli není pod stolem mokro. Z toho zvuku jsem uchcával blahem a tak nějak je podezřívám, že je do videa jen sprostě importovanej z reálnejch záběrů. Pokud je opravdu i zvuková stopa součástí gameplaye (a to brzo zjistíme), tak ať nevyhazujou prachy za nějakej přihlouplej soundtrack. Tahle dvanáctičlená kapela je nade vše. Mimo to, vyjíždějící airbreak je imho skvělá novinka. Na prvním Shiftu mě mrzelo, že Mclarenu spoiler nevyjížděl a to auto by ho potřebovalo jak sůl. Kolem Ringu jsem to s ním stihnul za 6:42 a dalo by se líp, pokud by šel snížit podvozek (znemožňovaly hrbolatý místa na trati) a kdyby právě fungoval vysouvací spoiler. Snad to není jen grafická vychytávka...
  • Bože doufám že takovej zvuk bude ve hře, slast.
  • Phate27
    1. Dubna vychazi verze pro platici a leak se planuje na pondeli, teda podle toho jak to ted v EA jede.
  • Pan_Klobouk
    Nejlepsi je, jak uz Shift 2 neni NFS. Mozna proto hned na uvod videa vykoukne logo NFS a potom i napis Need for Speed.
  • omg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit