Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukám že se Shift dal tím správným směrem. Už teď jsem zvědavý jestli bude opravdu konkurovat mé Forze nebo GT z Playstation. No už teď se těším *3*
  • vynikajici trailer
  • Hanzales
    Shift 2 podle mně nebude úplně marný. Pokud udělají zajímavější kariéru a podaří se atmosféra zaroubovat hodně hluboko, nějaké "nedostatky" tomu určitě odpustím. O něco se ještě postará zase herní komunita, tedy důležitý je hlavně obsah a featurky. Slogany jako "Real Driving simulator", nebo "Most realistic racing" musí člověk brát s nadhledem. Tady stále kraluje iRacing a na záda mu dýchají rFactor/LFS/nkPro/. Všichni zmínění navíc pracují na novém modelu pneumatik, takže se ještě bude na co těšit. Těmto hrám ale zase chybí kariéra a trochu oddechovější pojetí. GT5 třeba sice není na špici co do simulace, ale trávím u toho nejvíce času :) Shift se mi líbil, protože byl někde mezi arkádou a GTR s tím, že komunita zapracovala a leccos dopilovala. Výsledek je slušivá grafika a dostačující míra simulace. Kéž by šly všechny ty hry od NFS5 až po iRacing smontovat dohromady, ale nejdou. Proto jsem rád za každou herní sérii, která si jde svou cestou a snaží se nabídnout něco jiného. Člověk si pak podle nálady/odpočatosti může vybrat na co má zrovna chuť *3* Případně více lidí, více chutí, větší nabídka, více lidí si najde to své ;o)
  • já spíš doufám, že ta nádherná featurka s nasvícením tratě a okolních vozů předními světlomety bude slušně chodit alespoň na gtx460. KE zbytku se radši vyjadřovat nebudu.
  • Shit 2 unleashed ...... And so shit just got serious. *5*
  • A reálné požkození? *9*
    • copak ti nestaci upadnuty blatnik? ^^ ne jako jestli tam nebudou destrukce, tak si to po stahnuti hned smazu a jeste hacknu EA servery a na zaver zacnu prodavat popcorn na ulici, tim je nejvic naseru
    • Taky bych ho tam uvítal, nechápu jak může bejt něco "reálný simulátor", když potom ve dvoustovce chytnu svodidlo a ani zrcátko neulítne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit