Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pekne, ale chceme novy flat-out. ploche okruhy me moc neberou...
  • velmi sa mi paci ako chlapci, co hravaju na sipkach sa navazaju do Shiftu...
    • Na klavesnici jsem hral naposledy pred 10 lety kamo .) Doporučuji zahrát si pořádnou závodní hru - Rfactor, GT, Forza, iRacing, LFS na volantu, ne parodie na závody typu Shift a potom se sem můžeš vrátit a zopakovat tvoje reakce.

Nazdar .)
      • Mám červené mínus :(
        • To je normální. Fandové Shiftu si myslí že je to simulace a někteří pro změnu nepřenesou přes srdce když se řekne jméno konzolové hry (nezáleží na tom jak dobrá je či není). Ale tak ja tě zvednu na 0 :-)
    • Zjistit, na čem člověk hraje jen podle textu, to je skoro zázrak! Co se týká Shiftu, lepší je počkat, než vyjde, pak vynášet rozsudek.
      • Podívej, já sem na NFS vyrostl, trpělivost jsem sněma měl několik let, vyšla hovadina no nic počkám si další na další rok, když se to opakuje ale už po několikáte nedoufám už absolutně v nic co je z dílny EA. Jsem ochotný se sem po vydání hry vrátit a napsat že jsem osel a neměljsem pravdu.

Bojím se ale, že se to určitě nestane...
  • S hrůzou jsem v očekávání.... *4* Další pokus EA o "závodní sérii" s nádechem realismu... *1* Už teď mě to děsí *1*
    • Jo a zapoměl jsem, pozor, mělo by jít o vážnou konkurenci GT a Forzy :D::DD::D

Omlouvám se za cinismus ale EA si za to po těch letech střílení od pasu a totální zničení série může sama.
  • pro mne za mne at to je treba nfs s11 furt to stejna nuda *5*
  • auticka opat krasne plavu po vozovke... *7*

btw video mi sekalo asi na 3x vzdy v rovnakom mieste,robilo to este niekomu...?
  • Ať jdou do háje s celýma nýdama ...need for speed jsem přestal hrát po Carbonu, jak vyšel prostreet ..tak to začalo jít celkem do háje. Prostreet vydal celej need for speed novým směrem a zde přestávají být už "pouliční nelegální závody" a už se tu vytrácí i policie. Už to není ono, zlatý časy s Underground 2 ..to byla kdysi hitovka. Kdyby se raději připravili na díle UnderGround 3 ..udělali by nejlíp..myslím, že by to plno lidí ocenilo a značku "nfs" by tím pořádně ožili a ještě kdyby do toho nového dílu dali i soundtracky ze starého UnderGroundu 2 by bylo super.

Pokud hodlaj dál vydávat kraviny typu "Shift 3" atd. ...tak ať si to nechaj pro sebe, udělaj tak nejlíp.
    • Shift 2 není NFS, vyčleňuje se a dává najevo, že to je z jinýho soudku - což je podle mě fér. V Underground 1, 2 policie nebyla (z tvýho příspěvku to vyplývá). NFS nikdy nebyly jednomyslnou hrou (například starý NFS II měly 3 jízdní modely, zahrnující i simulaci). Odklon k čistý arkádě přicházel pozvolna až do Porsche, což se opět snažila být simulace. Pak zmizela policie a drahý bouráky, a přišla tuningová vlna vyvolaná nechutnými hloupými americkými béčky (rychle a zběsile). MW byl mix snad všeho - Policie, drahý bouráky i tuning lacinějších aut. Pro street byl další skok směrem k realitě (asi jako Porsche 2000) a nehledě na to, že spoustě lidem nesedl motivem (po 4letý arkádový řadě odklon k realitě), to byl propracovanej díl a podle mě dobrá hra. Pak přišly Undercover, opět arkáda, policie a mix tuningu a superaut, pak shift, opět simulace.

A teď mi definuj sérii Need for Speed *2* Každej si v ní našel svůj oblíbenej tip závodů a ten požaduje. Někdo chce superauta, druhej zase tuning a všichni si stěžují a chudáci tvůrci nevědí, jak vyhovět. Vrátit ke kořenům se moc nemůžou, protože každej vidí v tom zmatku kořeny někde jinde a pokaždý bude někdo remcat. No dostali se do týhle situace sami. Já to naopak vždy vítal. Není to furt na jedno brdo, série NFS v jejím životě několikrát překvapila obratem a podle mě to bylo fajn oživení. Až na výjimky mám rád všechny díly (Carbon a Undercover jsem vysloveně nemusel, zbytek mám rád, některý dokonce moc). *3*
      • Pan_Klobouk
        Tak nejak. Jedina mozna definice NFS je, ze jsou to zavody od EA. :) Jednou takovy, podruhy makovy. Jednou s timhle a jednou bez toho. Jednou ve dne, podruhy v noci atd. ;D
        Pravda ale je, ze minimalne prvnich sest dilu (vcetne podivnyho Hot Pursuit 2) nejaky standard a definici vytvorilo. Byly to sportaky na beznych silnicich za mestem, vyjimecne na okruzich. Filozofii pak dokurvily :) Undergroundy (najednou to melo byt o tuningu, pro blby Amiky...) a uz to jelo. Pak uz tema a zamereni kazdyho novyho NFS snad losovali, ci co.
        Ale vlastne je to OK, ja si taky vybral, nektery dily mam radsi, nektery skoro vubec... a zaroven je to asi jediny mozny vychodisko pro EA. Pokazdy udelat neco trochu jinyho, jedna a ta sama hra by se jim rok co rok tezko prodavala, pokud by byla jako pres kopirak.
        • jj.... presne tak.
        • Co se týče mě, tak já si hlavně oblíbil díly "Underground 2, Carbon" a dejme tomu, že i to "Most Wanted" by šlo. Nový díl "Hot Persuite2" jsem tedy nezkoušel, takže těžko posuzovat. Jinak pro mě bude asi stejně nejlepším dílem právě UnderGround2.
  • Radsi burnout.flatouty moc nemusim
  • Hraje vůbec ještě někdo NFS ? Osobně jsem přestal po tom dílu (nemůžu mu ani přijít na jméno) po Underground 2 .........
    • Tak si radsej aj zahraj Shift a potom vypisuj :)
  • Omg me dostalo jak mu proste preskakuej ta ruka z toho volantu natu radicku takej sekavej pohyb... :D *10*
  • Vypadá to dobře. Ale zase nevyužívají celý rejt volantu jak tomu je v reálném voze:) Ale to zase tak moc nevadí. Atmosféra je pěkná:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit