Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lutero

    Vypadá to skvěle ale u JRPG mám vždy problém s repetetivním grindem v pozdější fázi hry. 

    Prvních 10-20 hodin velká zábava a pak člověk narazí do zdi a pokud neinvestuje desítky hodin do grindování případně do vyzobávání kompletně celé mapy/obsahu tak je zle. 

    Jak je to tady? :)

    • 0011

      SMT bylo, je a bude o grindu, je to na něm postavené, včetně mechaniky upgradovaní démonů, pro které potřebuješ nachytat jiné démony které kombinuješ. Je to zkrátka pro lidi, kteří mají grind rádi, když je dobře udělaný, v některých jrpg mi to vadí, ale zrovna tady je to stavební základ hratelnosti.

      • lutero

        Díky za odpověď :) 

        Tohle bohužel teda nebude nic pro mě, grind sem nikdy nemusel a navíc poslední dobou kvuli dítěti není na hraní moc času a tak vyhledávám spíše kratší hry. V tomhle asi JRPG žánr zkrátka nebude nic pro mě :)

  • jack

    Neznal jsem, děkuji! PS5 Royal mě bavil. A dle netu se to dá hrát bez jakékoli znalosti předchozích dílů, takže bomba. 

  • 0011

    Jako přeju to všem co to nehráli, ale osobně bych byl radši aby bývali věnovali energii do plnohodnotného pokračování. SMT V jsem vydřenil do morku včetně všech konců, ale moje srdcovka je stejně čtyřka, kvůli příběhu se vracet nebudu, ten v SMT hrál vždycky vedlejší roli a různé konce byli hlavně pro získání unikátních démonů. Kdyby udělali upgrade, klidně placený, že bych si mohl importovat postavu tak to prolétnu, ale hrát to od začátku už nechci.

  • Derp_1337

    Hurá. Konečně na PC. A honem jít hrát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit