Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mahcake
    Kdo zase mlel něco o posledním datadisku? Vždyť sám Chriz Metzen říkal, že na to navazuje dalších X datadisků. Koukněte se na streamy z WoW panelu a až pak spekulujte. *7*
    • Abychom byli přesní, řekl, že dokud bude zájem, tak budou na wow pracovat, což znamená více datadisků. Řekl, že na WoD bude přímo navazovat další, nehledě na to, že Garroshova linka bude pokračovat ve WoD.
  • ale o tom, ze v pondeli vychazi datadisk k lotr online Helm´s Deep ani slovo..
    • ales.smutny
      Není pravda, že jsme nenapsali ani slovo o tom, že vychází Helm's Deep - http://games.tiscali.cz/datum-vydani/bitva-o-helmuv-zleb-v-lord-of-the-rings-online-zacne-18-listopadu-64024
      • Napsáno 16.9. A pisatel samozřejmě měl na mysli, což snad každému po krátkém zamyšlení došlo, že jste to nezmínili nyní. Že jste to zmínili před dvěma měsíci je poněkud irelevantní.

        Je mi jasný, že více lidí zajímá WoW, ale LOTRO není zase tak okrajové MMO, jak se mnozí neznalci domnívají. Krátkou zmínkou jste přecijenom mohli připomenout. Z vaší strany drobný nedostatek - o tom není vůbec pochyb. Přiznejte si to. Nikdo není dokonalý. *3*
        • ales.smutny
          Tyhle články píše WoWfan. Donekonečna jsme opakovali, že pokud chce někdo psát podobné články k jiné MMO, má dveře otevřené, protože my prostě tohle nestíháme a ani nemůžeme.

          A psát znovu článek "a nezapomeňte, za tři dny je tu datadisk k LOTRO" prostě nejde a nemá smysl. To bychom nějak nepsali nic jiného, než psát připomínky vydání updatů a datadisků ke známějším MMO:) O datadisku jsme psali včetně data vydání a obsahu.
          • Kolik je známých MMO? Do 10? Jak často k nim vychází datadisky? 1 za rok? Tedy 10 krátkých článků za rok? To je pomalu méně než počet článků o wow za posledních pár dní. *3* Minimálně by to vašemu webu dodalo na aktuálnosti. Vypadali byste, že jste schopní sledovat dění na poli MMO. Ono sledovat MMO není vůbec obtížné - je tu tolik shrnujících webů o MMO, že ani nemusíte "páchnout" přímo na stránky příslušného MMO. Já být na vašem místě, prostě bych chtěl, abych vypadal, že mám aktuální informace a potěšili byste tu hordu antiwowkařů, když byste mysleli na více MMO her. *3*
            • Mě nějak nedochází, proč o tom tady takhle sáhodlouze rozpravovat. Není to jedno? Články o WoW píšou fanoušci WoW ( proto wowfan.cz) a jenom tady dostali prostor. Krom toho většina těch zpráv se vešla do shrnutí z Blizzconu, což je poměrně velká herní událost, která se ale netýká jenom WoW. Navíc, většina fandů má stejně svoje weby, kde aktuální dění sleduje (např. mmo-champion.com pro WoW), kde je dění skutečně aktuální. Dokážu si představit, že LOTRO má podobné stránky, kde jsou fandové dnes a denně. Stejně tak např. EVE online, nad kterým se tady nerozhořčuješ, ale tuším, že dostane taky velký update, aniž by si toho herní žurnalistika příliš všímala. Nebo možná jsem si nevšiml já, protože tu hru nehraju a tak ty zprávy nečtu, tudíž nevím, jestli tu byla nebo ne. Stejně tak bych asi přešel zprávu k LOTRO, protože prostě nemá pro mě význam. A je to v pořádku. Proč ale brečet nad tím, že "si toho nevšímáte". On ten MMO svět je skutečně rozsáhlý a kdybys měl hlídat všechno (FYI - jednou za rok? Updaty jsou každou chvíli, a to kolikrát podstatné), tak si můžeš udělat specializovaný web. Jenže tyhle už existují. Chodí na ně všichni fandové. Mapovat komplet MMO svět není účelem tohohle webu, na to jsou jiné.
            • Souhlasim s tebou ve vsem. Ale je treba take uvest, ze vsechny konkurencni weby na lotro doslova se.ou, takze diky aspon za to malo co je tady.. Malou popularitu te hry taky nechapu, preci jen se jedna o nejdelsi a nejpropracovanejsi RPG co lze dnes hrat..
        • PravyMonty
          Přeci jen to, že LOTRO je "méně" známé je dobře, jelikož kdyby bylo známé tak by tam přitáhli přiblblí puberťáci, nevychovaná děcka a trolové( tím nemyslím olog-hai), kdežto teď ta malá komunita je tak boží, že je to jeden z největších "kladů" lotra.
          Nepočítaje velký(největší ze všech mmo, bych řekl) nádherný svět, dobrý příběh, hodně instancí, zábavný bojový systém, hezká brnění, zajímavý(Je to pán prstenů, tak se není čemu divit) lore, vcelku vysokou obtížnost.
          Nevím jestli tyto fakta jsou stále pravdivé, jelikož LOTRO jsem hrál naposled, když vyšlo RoI, ale z hloubi srdce doufám, že ano.
          • Znám dost lidí, co hráli wow a nedali na něj dopustit a v podstatě neznali jiné MMO. Pak zkusili LOTRO a byli překvapení, jak je to chytlo. Já hrál jak WoW tak LOTRO a musím říct, že by si LOTRO zasloužilo daleko větší komunitu a zisk, než je tomu dneska. WoW je sice mnohonásobně populárnější, ale není mnohonásobně lepší jak LOTRO. LOTRO není hra vůbec špatná a bez problému dokáže úplně ve všem kromě pvp soupeřit s WoW. Jenže LOTRO prostě lidi neznají. Ani já o něm léta vůbec nevěděl a narazil jsem na něj víceméně omylem.

            Samozřejmě to ale není Pán prstenů převedený do MMO podoby. Je to jen MMO inspirované Pánem prstenů jako ona filmová trilogie je také pouze inspirována Pánem prstenů, inspirována, protože rozdílů je příliš mnoho.

            Co se týče velikosti komunity, je podle mě stabilní a já nevnímám větší odchody hráčů. S novým datadiskem také přichází výrazné změny u class, takže se vyplatí si LOTRO zase zkusit. A na rozdíl od ofic. WoW se dá hrát LOTRO skutečně zdarma.
  • Pokud by vskutku mel byt Draenor poslednim datadiskem, zatim se jevi jako datadisk dustojny. Blizzard, osobne mi prijde, sazi hrozne moc na nostalgii, coz me osobne vubec nevadi, kdyz to bude fungovat.

    Proc? Letani az jako hodne hodne odmena, snizovani obrovskych, otravnych cisel (damage, hp, apod.), konflikt puvodnich ras, zadni pandareni (ktere mam osobne docela rad, ale preci jen, orkove jsou orkove), ono "nekoncici BG", jako pocta starym Alteracum. Vubec, v ruznych podcastech, a tak podobne, gamedesigneri casto uvozuji vety obraty jako "jako to bylo kdysi", "jak jste to meli radi driv", atd. Uvidime, jak se jim to povede poskladat, ale priznam se bez muceni, tesim se dost kardinalne =).
    • vzhledem k tomu jake zpozdeni nabralo jejich nove MMO, tak nemuzou wow zapichnout, protoze by se jim lide rozutekly a pak by se hur nahaneli zpatky do naruce Blizzardu
    • nekromant33
      Nebude poslední, ani není důvod, proč by měl být. Myslím že to bylo někdy minulý rok když vyšel datadisk pro první Everquest?
    • SnakePlisken
      Už se chystá další datadisk, nebude to poslední. Ono taky když hra vydělává, proč od toho upouštět, že? Navíc, akcionářům by se to moc nelíbilo.
      • Me osobne taky nedavalo smysl tu hru nerozvijet, kdyz zatim stale nese nehorazne sumy, narazel jsem jen na to, ze se kdysi kdesi tvrdilo, ze by stovka mela byt WoWkarsky maximalni finalni level =).
        • SnakePlisken
          Jo, to se tvrdilo, ale jak se stává, lidé a firmy mění názor. ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit