Přejít na výpis diskuzí
Šílená figurka v insane edici Far Cry 3
23.5.2012 | Petr Poláček
20 příspěvků
-
Soutez :-) http://www.farcry3.cz/soutez-pc-verze-farcry3/
-
1 lvl mame zdarma
2 lvl 20$
3 lvl 50$
a aby sme vobec vedelia ako to skonci tak 4lvl za 300$ +100$ za lepsiu grafiku -
-
Aspon viem ze na torrent search mam napisat special edition a nie len nazov hry *3*
-
-
vážně míněná otázka - vzrušuje někoho ten "šílený" maník, co ho Ubi furt tak tlačí?
-
-
první co mě napadlo když sem ho viděl a ten jeho sestřih že je to zesměšnení Soapa (šílenec co běhá po ostrově zabíjí a kdoví co ještě ) je to blbina ale to mě fakt napadlo hned jak sem ho uviděl poprvé *1*
-
Mě neskutečně s*re. Ta jeho šílenost je strašně nucená a nevěrohodná. A nejlepší jsou ty pasáže, kde má tenhle chuj jakože nahánět hrůzu. Opravdovej šéf kartelu by se takovýho šaška hned zbavil.
-
-
Nucená a nevěrohodná? Ten týpek je očividně totálně sjetej. Co je na TOMHLE nevěrohodnýho?
-
asi tak
-
-
mě spíš se*re..
-
Vzrušuje? Ne, tak bych to nenazval. Jestli je charismatický, šílený (trochu mi připomíná Ledgerova Jokera) a frajer? Ano.
-
-
ok, díky, takže ano. mně přijde strašně nezajímavý, ale proti gustu. Ubi asi ví, co dělá. Ostatně umí prodat chlapíka s kapucí a vlajícím pláštěm.
-
-
Mě přijde na poměry bossů neotřelý.
-
-
presne tak , originalita sa cení, mne sa celý ten koncept nového far cry zamlúva
-
-
-
-
-
No tak to je krásná edice *14* . Bude k dostání i v jiných obchodech, nebo jen z Ubishopu?
-
veru, je to mor, no pokiaľ bude cena prijateľná , tak prečo nie :)
Len ma mrzí že v čechách a na slovensku sa nedá zohnať tá zberateľská edícia Max Payne 3 :(:( -
-
Na alze je na objednávku do 21 dnů. viz. http://bit.ly/LsrO8S
-
-
jááj už som myslel že si to objednám , no je tam len pre PS3 a XBOX360, žiadna special edícia pre PC :(
-
-
normalne nas nutia do torrentov, nie? :))
-
-
tak tie rádoby first day dlc sú mor, no pokiaľ je hra dobrá , nemá význam zdielať :D:D
-
-
-
Zase mise navíc, zbraně navíc, to je jak mor toto. *16*