Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nuz skusim to demo jednoznacne, ak to bude hratelne a navykove ako hotline miami idem do toho
  • Jak může někdo takovýhle ..... srovnávat s GTA 5? To nemá ani na GTA 1 TO i Sonic od Segy poskytoval více zábavy a vypadal lépe. A ještě za 13euro, kdo si to jako koupí? To jako lidi tohle fakt kupujete? To si raději u větví kupte tetris :D Vyjde to levněji a je to zábavnější
    • Radši už nepiš, pišeš bláboly, promiň za upřímnost. Mimochodem, já si to pravděpodobně koupím a bude nás víc. GTA jsem nekoupil a také je nás víc. Nechodím do diskuzí pod GTA prudit se svým názorem, že to je hra o ničem.
      • To je tvuj problém, muj názor je ze je to .... a vyjádřím se k tomu znova. Negativni nazor taky nazor a to že jsi měkota a nenapíšes kritiku k veci co se ti nelíbí neznamena, že to zakazuje mě o tom psát. Je zlodějna chtit za trapny pokus "pixel art" 13euro, to je tvůj boj, kupuj kdyz na to máš. Možná si našetři love na nové PC. 486 už jsou dnes malo na hry, a kdyz nebudeš kupovat kraviny jako je tahle máš na něj za týden. A když někoho urazís a omluvís se v jedné větě tak mi připominaš Sheldona Coopera. To je nesmysl a omluvu neprijimam, upřimnost je zdravá:) PS: GTA je v podstatě taky jen krvavá blbina, ale proti tomuhle je to diamant. A ještě to srovnanvat s GTA 5, to je jako by v TopGearu srovnávali vlastnosti Forda T a Fokuse. Zase by to mohla být sranda. Jinak přeji příjemnou zábavu s pixeli:)
        • kubi-wan
          Je to unavující, neustále pod každou pixel artovou indie hrou číst příspěvky jako ty tvoje, který jsou, s odpuštěnim, fakt bláboly. Předpokládám, žes tu hru hrál, když ji odsuzuješ jen proto, že je pixelová. Mně přijde podle traileru jako pecka, co mě asi bude dost bavit.

          Jako vážně... vy, kdo nemáte rádi pixelový hry, vypadněte z diskuzí o nich! Fakt to neni zábava se těma vašima kecama probírat pořád dokola.
          • "Je to unavující, neustále pod KAŽDOU pixel artovou indie hrou......." Tím sám dokazuješ, že ta hrstka fanoušků 486 jste po.... co nemaj pořádné PC a ano videl jsem ten s...., čtverečky,čtverečky,čtverečky, co jako maj napodobovat krev a ...., jo ono v té "hře" neni nic jiného než čtverečky jako krev. Střílej čtverce na jiné čtverce. NA 25" monitoru to je opera pro oči i ducha. Víc čtverců, víc krve. Neberu nikomu ať zabíjí čas po svém ale chtít za to 13euro. Kdo to koupí je cvok.
            Pokud Ti vadí jiné názory nechápu proč chdíš na fora.Tak raději šup do muzea obdivovat klikové počítačky, nebo jestli maš zajem mám z dětství doma ruskou digi hru s chobotničkou, nebo s vlkem co chytá vajíčka, mohl by to pro Tebe být trhák, jen padesá Euro, je to vlastně konzole :D

            PS: Jak psal Batr Simson na tabujli: Pixel art is not real art. A někdo vám pixelovem pochlebovačum musí už říc. Tohle je amaterizmus a Andy Warhol se nepavažuje za umělce. Pouze dobře zvolené komerční kroky. To jsou holt fakta a vy blázni. Je ubohost považovat tohle za produkt hodný pozornosti, natož prodeje. Možná na freegames. Indie hry měli právě vytvořit prostředí pro free hry tohodle tipu pro nadšence a ne herní směr okleštěný komercí. To právě blázni jako vy co za tohle dávaj prachy dělaj z toho "umění" přitom tohle stvoří i blb ze základkou a základníma programovacíma schopnostma. Ne nejsem jeden z nich a ani nechci, tohle mě pustilo hned z příchodem grafického akceleratoru Voodoo a technologie CPU MMX. Hej lidi teď jsem si vzpoměl znáte PacMan? To by se vám mohlo líbit. Nebo Super mario, kouknete na google, taková revoluční vyhledávací nástroj www.google.com. A neváhejte nadávat a dávat mínusy. Váš Troll
            *16* Pixel art is not real art. *16*
            • Tak smelo do toho a ukaz nam ze aj blb dokaze nieco take spravit.
        • GlaDOS
          Že píšeš bláboly není urážka. Není až tak těžké pochopit text článku. Petr nikde neporovnává Not a Hero s GTA na úrovni grafiky nebo hratelnosti.
          • "Radši už nepiš, píšeš bláboly" je pro mě urážka, ale je to jen inet. forum tak si z toho nic nedělam, jen debatujem ne? No přímo to nenapsal srovnaní z GTA V, to je fakt, ale to už že to pužil je taková podsunutá reklama ne? Máme tu nej ubohost doby tak ji položim vedle špičky v oboru a ejhle kvalita ubohosti exponecionalně roste. Dostatečně logické, myslíte že jsem to pochopil správně pane kritik? Koukl jsem na váš tweet, to je úražek jiných her a herních vývojářů, no fuj. viz: "Ceny hráčů jsou nějaká satira? Far Cry 4 je nejlépe technicky zpracovaná hra? Ubisoft nejlepší vývojář? Hráči berou víc drog, než jsem čekal" To je opravdu velmi odboné, asi jste plně nepochopil "ceny hráčů" jsou spíše průzkum trhu. Nevim nevim jestli to má něco společného z drogami,aleto je asi na nás samotných ne.
  • Vypadá to nádherně
  • Jack1947
    Není no, vážně ani to tak nevypadá... ( ne jen kvůli pixelům).
    • Pšt.
      • Jack1947
        Já to ale myslím vážně tak jaké Pšššt!!
        • Nelži, ty nemyslíš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit