-
Uz jsem vam psal o C.A.R.S.? :D
www.wmdportal.com -
-
hm kdyby se to nechovalo porad jako shift2 tak by se o tom dalo bavit =)
btw kdo tady vyvysuje rFactor (a jine) nad Simbin hry... mel by se asi podivat co je vsechny pohani za spolecny engine ^^ -
-
Fakt mas pocit ze se to chova jako shift 2? Podle vseho tam maj uplne novou fyziku a rozhodne nemam pocit ze by to byla arkada (ani lidi na forech).
-
-
Až to dodělaj, mohlo by to být fajn. Zatím je to polotovar.
-
-
Tak to je jasné, když je to ve stádiu vývoje. Kdo chce, může si zaplatit a zkoušet týdně/měsíčně buildy a vývojovému týmu nechávat nějaký ten feedback.
Podlě mně je to už nyní docela vychytané a je to docela fičák. Fyzika je dosti obstojná a vše se bude ještě průběžně dlouho ladit. Zatím je to jen takový preview zákusek. Nicméně už teď z toho kouká docela nadějný projekt. BTW třeba s nastavením FFB si lze pohrávat za jízdy a po trošce štelování jsem z toho dostal ještě malinko lepší výsledek. -
-
Chtelo by to jen trochu lepsi volant nez mam ted (momo racing)... mit tak G27 s paradnim H razenim a spojkou na moji oblibenou Lotusi formuli 68 to by byla namka :D
-
-
-
-
-
-
Jestli to bude na steamu za přijatelnou cenu tak koupím,aspon náhrada za forzu
-
Vypada to ze chtej vyrazit jeste naky penize a pak zavrit kram :( Nebo nabrat finance a udelat neco fakt velkyho? snad...
-
-
Vsetci cakaju na GTR3, ale neviem ci sa toho vlastne aj dockame.
-
-
kdyby radši obnovili GT Legends,nejlepší co se jim kdy povedlo
-
-
ona je obnovená podpora GTL... ofiko servery již nějakou dobu běží a po zaslání CD KEYE (fotka) emailem tvůrcům vám dokonce poskytnou originál verzi, která je kompatibilní s W7 a stáhnete si jí.. a vše běží OK, sám to hraji
více raceroom.com -
Tu hru mam ale okamzite jak vysel Historic GT&TC mod pro rFactor kde byli pouzity prave modely z GT Legends tak jsem ji odinstaloval. Neda se nic delat v rFactoru je to uplne jiny zazitek. Jizdni model zvuky i grafika o dve tridy vyse.
-
-
Souhlasím. Navíc lze stáhnout GTLegends track pack, takže pro majitele originálky GTL a rFactoru je to přímo povinnost ;o) Ten Historic GT&TC je vůbec jedním z nejlépe zpracovaných modů do RF a dost se těším na jeho nástupce.
-
-
Souhlas, podle mě nejlepší závody od Simbinu.
-
-
Je fakt, že už to zavání recyklací pro peníze, jenomže závodní kousky od Simbinu mají svojí nezaměnitelnou fyziku.To že je závodních her kupa je pravda, ale žádná s tak hmotnýnm pocitem řízení jako jejich závody.Záleží kdo co preferuje.
-
-
Fyzika mozna nezamenitelna ale od reality na hony vzdalena. *3*
-
-
Skusal som netkar pro aj iracing, ale ani jedno ma nepresvedcilo. Race 07 ma tiez nedostatky, ale aspon mam co jazdit. *7* Uvidime, ci bude niekedy vobec GTR 3 a ake bude, pripadne C.A.R.S.
-
Neříkám, že ne.Jen se mi prostě libí fyzikální model ve srovnání s konkurencí. *4*
-
-
-
Nevím, tahle hra my přijde nějak zbytečná... Jen další zrníčko písku v moři možná daleko lepších kousků...
-
bezva recyklace, zvlast pro lidi co maj davno Race07 a vsechny tyhle DLC :)
kdyby raci udelali GTR3 =)