Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proky

Porovnat to s kinem bylo srandovní.  Tady v Levels 10 minut vyšlo na 400 korun? Hmm kino vyjde na 1200 dejme tomu ale je to na 2 hodiny :) takze v Levels bych měl 30 minut a konec

• Inquisitor

To už kino stojí 1200? Jsem v kině nebyl dvacet let, ale až tak.

• Proky

Cinema city, 2 dospělý,  2 dětský 1084 korun. Ale mají tam rodinnou vstupenku (pro me novinka) za 720 korun pro 4 osoby. Takže porovnání recenzenta vůči kinu získává ještě horší smysl. Ale koupíš popcorn, pití atd. A jseš přes litr. Ale i tak lepší než 40 minut hraní si myslím ;) (bez pití atd.) Vždy se skvěle něco recenzuje, když to máš zadarmo

• Inquisitor

Já už se lekl, že jeden lístek:)

• Proky

V textu mluvil o rodinném výletu :) tak jsem rovnou hodil cenu na rodinu.

• Naposledy, když jsem byl v herně (maringotka), se tam házela pětikoruna a když měl člověk skill vydržel tam na tu pětikačku docela dlouho. Joo pokrok nezastavíš. 

• Ale když jsi to měl v ruce poprvé, tak jsi nevydržel ani minutu. Oni to měli dobře nastavené. Na to, abys měl skill, se kterým tam vydržíš půl hodiny, musíš utratit pěkných pár stovek během tréninku.

V pozdních devadesátých letech byly i herny pro PC hraní na lokální síti. To nebylo dvakrát levné, nějakých 80 Kč za hodinu bylo při tehdejších platech dost.

Naštěstí existují i místa, kde zaplatíš jen celkem rozumné vstupné a pak můžeš hrát na automatech celý den.

• Nieco podobne ale vyrazne mensie som skusil s dcerou v bratislavskom Auparku. Tych 20€ zmizlo rychlejsie ako clovek stihne umriet v Dark Souls.

Absolutne sa to neoplati. A ten princip vymienania ticketov za tovar je taky light gambling pre decka.

• 10 minut ve fake formuli za pětikilo, nebo motokára 10 minut za 270Kč? Hmm.

• blikaci atrakce pro turisty... neco jako E55

• J.V.Stalin

Ty ceny mi teda přijdou těžce psycho 😀

• Proky

Ale panu recenzentovi ne. Asi žije mimo realitu

• Jako taky jsem si říkal, že to není pro běžnou populaci. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit