Simulátory, vzácné videohry i minigolf. Pražská arkáda LEVELS je pro všechny
-
Porovnat to s kinem bylo srandovní. Tady v Levels 10 minut vyšlo na 400 korun? Hmm kino vyjde na 1200 dejme tomu ale je to na 2 hodiny :) takze v Levels bych měl 30 minut a konec
-
-
To už kino stojí 1200? Jsem v kině nebyl dvacet let, ale až tak.
-
-
Cinema city, 2 dospělý, 2 dětský 1084 korun. Ale mají tam rodinnou vstupenku (pro me novinka) za 720 korun pro 4 osoby. Takže porovnání recenzenta vůči kinu získává ještě horší smysl. Ale koupíš popcorn, pití atd. A jseš přes litr. Ale i tak lepší než 40 minut hraní si myslím ;) (bez pití atd.) Vždy se skvěle něco recenzuje, když to máš zadarmo
-
-
Já už se lekl, že jeden lístek:)
-
-
V textu mluvil o rodinném výletu :) tak jsem rovnou hodil cenu na rodinu.
-
-
-
-
-
Naposledy, když jsem byl v herně (maringotka), se tam házela pětikoruna a když měl člověk skill vydržel tam na tu pětikačku docela dlouho. Joo pokrok nezastavíš.
-
-
Ale když jsi to měl v ruce poprvé, tak jsi nevydržel ani minutu. Oni to měli dobře nastavené. Na to, abys měl skill, se kterým tam vydržíš půl hodiny, musíš utratit pěkných pár stovek během tréninku.
V pozdních devadesátých letech byly i herny pro PC hraní na lokální síti. To nebylo dvakrát levné, nějakých 80 Kč za hodinu bylo při tehdejších platech dost.
Naštěstí existují i místa, kde zaplatíš jen celkem rozumné vstupné a pak můžeš hrát na automatech celý den.
-
-
Nieco podobne ale vyrazne mensie som skusil s dcerou v bratislavskom Auparku. Tych 20€ zmizlo rychlejsie ako clovek stihne umriet v Dark Souls.
Absolutne sa to neoplati. A ten princip vymienania ticketov za tovar je taky light gambling pre decka.
-
10 minut ve fake formuli za pětikilo, nebo motokára 10 minut za 270Kč? Hmm.
-
blikaci atrakce pro turisty... neco jako E55
-
Ty ceny mi teda přijdou těžce psycho 😀
-
-
Ale panu recenzentovi ne. Asi žije mimo realitu
-
Jako taky jsem si říkal, že to není pro běžnou populaci.
-