Přejít na výpis diskuzí
Singleplayer trailer z Call of Duty: Black Ops
12.10.2010 | Petr Poláček
14 příspěvků
-
-
-
Gamesa dobrá, ale co ten zvuk? Po zvukové stránce je to stejný propadák jako COD5, kde při střelbě z kulometu někdo bubnoval na bubínek.
-
táto hra vie urobiť naozaj atmosféru a zážitok u inej som to tak intenzívne nezažil. Ako keď sa mi nejaká hra páči tak je to bomba ale pri tomto mám pocit ako keby som tam bol. Cod vyborne. Pre zaujimavost mam 19
-
Jaj, tak to vypadá, že bude zase další pěkný zářez do pažby mé virtuální M4A1.
Koridorové FPS jsou od dob Half-Life 1 mou oblíbenou zábavou, kterou rád přirovnávám k filmovému zážitku. Ne vždy je to povedená bomba, ale u značky CoD se po těch letech dobře odváděné práce nebojím. Navíc, pokud jste si všimli, tak s příchodem Modern Warfare se koridory podstatně zvětšily a přibyli i volnější mapy a s MW2 se už objevily i opravdu veliké prostory. Ano, Crysis to pořád není (dodnes patří k mým oblíbeným) a asi nikdy nebude, ale zábava to byla vždycky. -
ten borec s tyma brýlema vypadá jak ŘEPKA:D:D
-
na toto sa tesim pekny trailer
-
Můj nejoblíbenější žánr jsou adventury (a ty pořádné point and click ne akční *1* ) na kterejma člověk musí myslet. Ale vedle toho mě bavěj i tyhle "tupý" hry. Naopak nějaké taktické střílečky nebo až moc komplikované RPG (no ale ty už těď nevycházej *1* ) neumusim. A COD si řikejte co chcete ale i co se týče SP (o MP ani nemluvim) to je špička, fajn koridorovka prošpikovaná skriptama ale ten pocit co si ztoho odnesete je úžasnej.
-
ja nechapu, ze jeste nekoho porad bavi tento typ koridorovych naskriptovanych primitivnich fps. chapu, ze pro pubescenty ve veku 13 let je to zabava, ale v dnesni dobe s moznostmi ktere pocitace nabizi, uz je to tezka nuda a opruz. tak a ted mi to nandejte.
-
-
Když něco nechápeš tak se k tomu nevyjadřuj jinak hrozí že budeš vypadat jako blbec.
-
-
blbci jsou vetsinou ti, kteri se naopak vyjadruji ke vsemu
-
-
AHA chápu on může napsat kravinu ale já mu na to už nemůžu odpovědět. To dává smysl.
-
-
-
No nevím kam chodíš na těch 13 let. Já s kamarády co to hrajeme, je nás cca 20 - 30 to bereme jako relax a zábavu po práci/škole. Věkově jsme téměř všichni v rozmezí 20 - 40 let. Podle nás není lepší odpočinkové FPS. Hru si užíváme celý rok, než vyjde další díl.
-
-
Těším se moc. SP bude asi fajn, ale hlavní je multák a ten podle zatím známých informací bude super.