Přejít na výpis diskuzí
Šíření upíří nákazy je pro nemrtvé v Total War: Warhammer klíčové
30.3.2016 | Aleš Smutný
17 příspěvků
-
porad je Chaos preoder DLC? pooooorad nezajem marketingova masaz
-
Paráda :)
-
pardon už byly nějaká videa z bitev?
-
-
Co takhle napsat na youtube "Warhammer Total War" a zjistit to? *15*
-
-
Prece neni zadnej povl aby hledal informace sam kdyz se staci zeptat....
-
-
Spousta. Doporučuju oficiální kanál https://www.youtube.com/user/thecreativeassembly/playlists
a pak samozřejmě nějaké lets play
-
-
Pro náročnější bude tou dobou snad již venku Stellaris, ale některé nápady tady se mi líbí, snad konečně trumfnou Napoleona a Fall of Samurai
-
Bude v této hře (dílu) vylepšen diplomatický nebo bojový režim ? Dle zveřejněných gameplayů, stávající mechanismy z Attila: Total War zůstaly beze změny.
-
-
Diplomacie bude maximálně tak fungovat mezi Trpaslíky a Císařstvím:)
-
-
-
popravde jsem si musel pustit video nekolikrát abych videl rozdíl mezi zemi s korupcí 0 a 100% a i tak tam ten rozdíl není videt. mohli si s tím graficky víc vyhrát.
-
-
veskoslav ma pravdu, vždyt je tam jasne videt že jednou jsou stromy matne zelenošede a jednou temne nahnedle
-
Maxíčku, pořiď si brýle a neboj, u téhle hry musíš používat i trochu mozek, tak se neboj, stejně to není pro Tebe:)
-
Vyčkej DLC, jako husa klasu *3*
-
-
Že by se blížilo datum vydání, když reklamní masáž dosahuje několika příspěvků týdně?
-
-
...Už mě unavují pitomečci typu Kutr a ostatní kteří umí jen rýpat nebo si hojit své nálady.. Probůh když se vám to nelíbí, nikdo vás to nenutí číst. Běžte ven nebo se věnujte něčemu jinému. Informace na zahraničních webech a na FB CA vychází denně a jsou zajímavé. Já bych klidně uvítal toho daleko víc..
-
Páni na herním webu se píšou novinky o hrách. To už snad nemyslí vážně...
-
A nebo proto, že je to důležitý herní prvek, který zásadně ovlivňuje hratelnost a bylo by fajn se o něm zmínit.
-