Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • h0p3
    Na tohle se hodně těšim a né jen kvůli tomu, že jsem vystudovanej slaboproudař. Ale protože Bastion dodneška sem tam zapnu a kochám se.. hudbou, gameplayem, stylizací.
  • firebug
    Na Transistor se strašlivě těším, protože už Bastion mi přišel výbornej! Titulek článku je nicméně "bulvárně" nepřesný. Co takhle: "Zábava po prvním dohrání Transistor zdaleka nekončí"?
    • sleepless
      Tvůj návrh je též fajn, ale pro mě osobně nevyjadřuje smysl toho, co o své hře říkají tvůrci. Když se vyjadřují ve smyslu: "Tvůrci dle svých slov do Transistor nacpali bohaté a propracované systémy, jejichž plnou šíři nemůžete během jednoho dohrání zažít'," tak to pro mě znamená, že mě skutečná zábava opravdu čeká až při dalším hraní, ne při prvním hraní, kdy se bavit budu, ale ne tak jako při druhém. Podobně jako u níže zmíněného Diabla. Ostatně, uvidí se až Transistor vyjde, jestli tomu tak skutečně je, nebo ne. Do té doby jsou to jen předpoklady dle toho, co sami tvůrci pustí.

Kdybych tedy dal na tvoji variantu, bylo by to pro mě strašlivě obecné a nekonkrétní. Je to samozřejmě otázka přístupu k hraní, ale články na Games obecně nepíšeme z obecné perspektivy, nýbrž co nejvíce z naší vlastní. Proto je titulek takový jaký je. Není to opravdu snaha o bůlvár nebo konfrontaci, kterou nemám rád, ale snaha o co nejkonkrétnější vyjádření. Občas to může přinést nesouhlas, ale tomu se zjevně nelze vždy vyhnout.
      • firebug
        No ona to asi nebude úplná sranda, vymýšlet ti titulky :-) Každopádně děkuji za reakci, vůči které nemohu nic namítat. Záleží pochopitelně na individuálním pochopení textu a vzhledem k tomu, že hra ještě nevyšla, tak i na očekáváních.
        Já jsem se po přečtení toho původního nadpisu docela lekl, že už to někdo odehrál (Total Biscuit zprostředkovával dojmy z hraní nějaké rané verze asi už před rokem) a vyjádřil se v tom smyslu, že první průchod hrou je nuda a sranda to začne být až během toho druhého. Článek je pak víceméně jen o tom, že budou mít NewGame+.
        K velkohubým prohlášením typu: "tvůrci nacpali do Transistor bohaté a propracované systémy, jejichž plnou šíři nemůžete během jednoho dohrání zažít," jsem za ty roky značně skeptický (a překvapuje mě, že ty nejsi:-). Reálně to bude asi trochu vymáklejší, než NewGame+ v Bastion, což byla čistá rubačka. Tady se třeba díky schopnostem bude hráč moct vydat alternativní cestou, nebo řešit některé situace jinak. To je pochopitelně super motivace pro opětované hraní, ale určitě neočekávám něco, co by zážitek z prvního dohrání nějak degradovalo, či by ho činilo méně zábavným (i díky tomu, že budeme poprvé rozkrývat příběh)...
        Pořád to jsou ale spekulace a subjektivní dojmy a dokud neuděláte pořádnou recenzi, tak se pravdy nikdy nedobereme. :-) Doufám, že se Lukáš chystá na videorecenzi. Ta na Bastion se mu moc povedla...
      • Black_Hand
        nerekl bych, ze automaticky znamena, ze dalsi pruchody budou zabavnejsi, ale to ze budou porad zabavny. ja to v podstate chapu tak, ze stejne jako v kazdem dobrem RPG nakonci prvniho dohrani nebudu mit vsechny schopnosti a nepoznam tedy herni mechaniky v plne siri. tedy "Tvůrci dle svých slov do Transistor nacpali bohaté a propracované systémy, jejichž plnou šíři nemůžete během jednoho dohrání zažít." ve spatnem pripade to totiz muze skoncit jako deus ex hr, ve kterem uz dlouho pred koncem hrac poznal opravdu vsechno smysluplne a nebyl tak vyprofilovan jako uprostred.
    • Black_Hand
      jo no, takhle to zni jako to diablo 3.
      • firebug
        Diablo 3 jsem nahrál, ale ty názory, že jeho první dohrání je jakýsi tutorial, nešlo přehlédnout. V tomhle článku nic takového řečeno není. Ten titulek fakt vyznívá, že první odehrání Transistor bude jen taková nutnost a až potom se člověk začne bavit...
        Nejsem z těch, co by zde neustále nadávali na redakci, protože podle mě odvádí v řadě případů fakt dobrou práci. Ty titulky článků mi ale leží v žaludku už delší dobu. Chápu, že by měly upoutat pozornost více lidí, ale přijdou mi takové způsoby od lidí, kteří se nedávno veřejně vůči bulváru ostře vyhradili, dost pokrytecké...
  • Kedaro
    Jsem si říkal, že je nějaké ticho u této hry, myslel jsem, že vydaní bude ještě trvat a najednou je to tady, no jsem zvědavý.
  • Mno já nevím, celý rok od vydání Diabla 3 mi bylo kladeno na srdce, že ta zábava začíná až na poslední obtížnosti, tj. po třetím dohrání...meeeeh!!!
    • Black_Hand
      no podle me je hlavni rozdil v tom, jestli se clovek bavi uz od zacatku a na dalsi odehrani se porad bavi, a tim, ze by se bavil az od nteho odehrati (pripad diabla 3, jak jsem pochopil z komentaru).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit